Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Haal de herfst naar binnen met de warmste woonaccessoires

Misschien vind je het jammer dat de zomer voorbij is. Of ben jij het type dat stiekem blij is om weer met een dekentje op de bank te kunnen kruipen? Beide seizoenen hebben hun charmes! De herfst is in elk geval ons favoriete seizoen! Rode en oranje bomen, blaadjes op de grond, eekhoorntjes in de bomen, de frisse ochtendlucht, het geluid van de regen tegen de ramen en in de avond met een kop thee op de bank ploffen met gezellige geurkaarsjes om je heen die geuren als appel/kaneel en vanille die passen perfect bij dit seizoen. In de zomer zijn we vaak veel buiten, maar in de herfst en winter blijven we het liefst binnen, waardoor we meer zonlicht missen en we dus minder vitamine D binnen krijgen. Daarom is het belangrijk om fit te blijven en plezier te hebben in de herfstperiode! In deze blog vertellen wij hoe jij de herfst goed door kunt komen en delen we natuurlijk de allerleukste herfstcadeaus om weg te geven!



Haal de herfst naar binnen
Maak je huis gezellig en sfeervol door prachtige woonaccessoires & verlichting toe te voegen. Omdat het buiten sneller donker wordt zet je vaak eerder de lampen aan in huis. Licht zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Sinds een paar jaar zijn wandlampen ontzettend trendy geworden en het doel van de lamp is om bijvoorbeeld een donker hoekje in je woonkamer op te lichten en zo meer sfeer te creëren. Tafellampen voor op een kastje zijn ook erg populair, de tafellampen worden vaak als accessoire gezien en is niet perse nodig om fel te branden. Voor de winterperiode is het belangrijk dat de verlichting in je huis dimbaar is, want zo creëer je de perfecte herfstsfeer in huis. Wij hebben een ruim assortiment met trendy hanglampen voor boven de eettafel dus neem zeker een kijkje op onze webshop. Ook is het leuk om de planken te decoreren met gezellige kaarsen, droogbloemen, pompoenen, blaadjes uit de tuin en paddenstoelen uit het bos. Een aantal kleine aanpassingen in je interieur zorgen gelijk voor een hele warme sfeer die perfect bij de donkere dagen passen. Kies bijvoorbeeld een aantal mooie kussens uit voor op de bank en zoek er een heerlijke plaid bij in dezelfde stijl! Je kunt er ook voor kiezen om een upgrade aan je servies te geven! Als je visite krijgt is het heerlijk om een warme kop thee aan te bieden in een prachtige mok of serveer lekkere hapjes op een nieuwe houten serveerplank.



Kookboek
In de herfstperiode ben je vaker thuis en heb je ook meer tijd over om leuke dingen te doen. Koop een leuk kookboek, ga aan de slag en verbeter je cooking skills! Guur en regenachtig buiten? Yes! Want dat betekent dat we ons heerlijk kunnen opwarmen met een grote pan soep. Kies daarom het kookboek ‘soepbijbel waarin je alles over soep vindt! De ruim 130 recepten helpen je de koude dagen door. Heleen Timmermans laat zien dat soep veelzijdig, gezond, snel, makkelijk, lekker en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanje soep, Japanse minosoep en romige Parmezaan soep. Ontdek hoe je een soep extra speciaal kunt maken met behulp van garnituren en maak je maaltijd compleet met één van de overheerlijke broodrecepten en smeersels.

 

Tips om de herfst door te komen

  1. Om genoeg vitamine D binnen te krijgen is het belangrijk om even naar buiten te gaan om een frisse neus te halen, ook tijdens een regenachtige herfstdag. Als je vitamine D tekort hebt kan dit een aantal klachten opleveren zoals moeheid, spierkrampen, pijn in de botten en duizeligheid. Ga dus elke dag minimaal 30 minuten naar buiten en maak bijvoorbeeld een heerlijke boswandeling (zelf of met je hond), zo voorkom je een tekort aan daglicht en voel je je fitter! Blijf in beweging, want bewegen is gezond en houdt je fit. Regent het buiten en moet je naar de supermarkt om een boodschap te doen? Trek je regenpak aan en fiets naar de supermarkt. Als je terug bent mag je jezelf belonen met een lekkere kop thee en wat lekkers.
  2. Let op je voeding! Het is belangrijk om voldoende vitamines binnen te krijgen tijdens de herfst en winter periode en vervang daarom salades en koude drankjes door soep en warme voedzame maaltijden. Ontbreekt het je aan inspiratie? Bekijk onze kookboeken!
  3. Voorkom winterblues. Creëer positiviteit door elke dag drie dingen op te schrijven waar je die dag dankbaar voor bent. Het is bewezen dat schrijven over je gevoelens vaak een helende werking heeft. Door op te schrijven wat je dwars zit krijg je je gedachten beter op een rijtje en daarnaast leer je jezelf aan om te schrijven wat je bezighoudt.
  4. Socializen met je vrienden. Tijdens de donkere dagen is niets fijner dan lekker thuis zijn en de hele dag te Netflixen, maar het is belangrijk om toch regelmatig met je vrienden en familie af te spreken. Maak samen met je vriendinnen een mooie boswandeling en maak leuke foto’s voor Instagram of ga samen met je oma lunchen bij je favoriete restaurant of brasserie. Sociale contacten dragen bij aan je geluksgevoel en hierdoor ga je je beter voelen!
  5. Warme chocolademelk… met extra veel slagroom! En natuurlijk thee!
  6. Maak je kledingkast herfst proof.
  7. #sweaterweather liefde voor warme (oversized) sweaters & hoodies.
  8. Ga vaker de natuur in; de kleuren zijn prachtig

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog meer inspiratie hebt gekregen over hoe jij het beste de herfst door kunt komen! Volg ons op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven van de leukste aanbiedingen, tips en nieuws!


Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »