Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Onze cadeautjes
0

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!

0

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!

Bio Espresso hele bonen, 1.000 g

Copuro Organic Coffee Bio Espresso hele bonen, 1.000 g
Productomschrijving

Copuro Bio Espresso Hele Bonen
Een uitgelezen selectie van de beste biologische Arabica- en biologische Robusta-bonen geeft deze Copuro Bio Espresso zijn unieke, verfijnde noot - aangevuld met de fijne crema van een typisch Italiaanse espresso die zijn volledige complexiteit ontvouwt, zowel als een enkele espresso als in een cappuccino. De blend uit Peru, India en Oeganda is geschikt voor elke drankbereiding in de portafilter espressomachine, in de volautomatische koffiemachine of in de mokka pot. Bij uitstek geschikt voor de typische, Italiaanse espresso tot en met gemengde melkdranken zoals latte macchiato, cappuccino, flat white of zelfs caffé latte.

Licht gebrande aroma's en een sterke body
Voor de Copuro Bio Espresso combineren we drie smaakvolle koffies die elkaar aanvullen met een volle body en een donkere geroosterde noot produceren met een licht rookaroma. De smaak heeft weinig zuurgraad / fruit, een moutige zoetheid en licht delicate bittere tonen in de afdronk.

Traditioneel, zacht en langdurig roosteren.
Ze zeggen ja, goede dingen hebben tijd nodig. En dat klopt, want soms kost het net iets meer tijd om iets speciaals te maken. Daarom wordt onze gecertificeerde biologische koffie klimaatneutraal, langzaam en niet te heet gebrand in de oudste biologische koffiebranderij van Duitsland - inclusief voorverwarming tot 16 minuten op maximaal 230 graden Celsius. De lange, zachte brandtijd in de trommelbrander breekt onaangename zuren af en de bijna 800 aroma's die in een koffieboon sluimeren, zijn perfect in balans. Dit is wat onze koffie zo verteerbaar maakt en dat proef je in elk kopje. De Copuro Bio Espresso wordt krachtig gebrand, tot het punt waarop de complexe aroma's van de groene koffie zich optimaal ontwikkelen en perfect in balans zijn.

Duurzame, ecologische koffieteelt.
Zorgvuldig oogsten is essentieel voor de kwaliteit van koffie. Daarom gebruiken we alleen fair & direct verhandelde, met de hand geplukte koffiebonen voor onze gecertificeerde biologische koffiesoorten, die in de hooglanden zijn geteeld volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Biologische landbouw is erg belangrijk voor ons omdat deze traditionele manier van telen niet alleen de stabiliteit van natuurlijke ecosystemen gebruikt en bevordert, maar ook geen minerale stikstofmeststoffen en chemisch-synthetische pesticiden en meststoffen gebruikt. Hierdoor blijft de biologische diversiteit in de koffieteeltgebieden behouden en kunnen de koffiebessen onder optimale klimatologische omstandigheden langzaam hun karakteristieke aroma's ontwikkelen.

Certificaat: biologisch gecertificeerd. Naleving van de eisen van de EU biologische regelgeving wordt gecontroleerd door DE-ÖKO-022.

Productdetails:
Gebrande koffie van gecertificeerde biologische landbouw.
Variatie: 70% biologische Arabica, 30% biologische Robusta
Malen: hele boon
Herkomst: Peru, India, Oeganda
Verpakking: ecologisch verantwoord in een recyclebare aromabeschermende verpakking zonder aluminium
Gewicht per verpakking: 250 g
Opslag: Bewaar droog en beschermd tegen hitte.

Eerder bekeken

Copuro Organic Coffee Bio Espresso hele bonen, 1.000 g
Copuro Organic CoffeeBio Espresso hele bonen, 1.000 g

Een uitgelezen selectie van de bes...

Een uitgelezen selectie...

Op voorraad
€25,40 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »