Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Onze cadeautjes
0

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!

0

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!

Biologische filterkoffie medium sterkte

Productomschrijving
Copuro biologische filterkoffie gemalen medium sterkteEen succesvolle compositie van 100% biologische Arabica bonen uit de hoogten van Peru en Oeganda. Een natuurlijke filterkoffie die ook indruk maakt door zijn volle aroma. De blend uit Peru en Oeganda verrast met zijn intense aroma en bijzonder complexe smaak. Ideaal voor klassieke filterkoffie e...

Copuro biologische filterkoffie gemalen medium sterkte
Een succesvolle compositie van 100% biologische Arabica bonen uit de hoogten van Peru en Oeganda. Een natuurlijke filterkoffie die ook indruk maakt door zijn volle aroma. De blend uit Peru en Oeganda verrast met zijn intense aroma en bijzonder complexe smaak. Ideaal voor klassieke filterkoffie en bij uitstek geschikt voor bereiding in de handfilter, de Franse pers of in de filterkoffiemachine.

Intensität des Copuro Organic Coffee_Filterkaffee mittelkäftig

Moutaroma's en medium body
De Copuro biologische filterkoffie medium sterkte heeft een unieke smaak met zijn moutaroma's. Zijn medium body en nauwelijks bittere stoffen resulteren in een aangename, sterke filterkoffie die je zal inspireren.

Traditioneel, zacht en langdurig roosteren.
Ze zeggen ja, goede dingen hebben tijd nodig. En dat klopt, want soms kost het net iets meer tijd om iets speciaals te maken. Daarom wordt onze gecertificeerde biologische koffie klimaatneutraal, langzaam en niet te heet gebrand in de oudste biologische koffiebranderij van Duitsland - inclusief voorverwarming tot 16 minuten op maximaal 230 graden Celsius. De lange, zachte brandtijd in de trommelbrander breekt onaangename zuren af en de bijna 800 aroma's die in een koffieboon sluimeren, zijn perfect in balans. Dit is wat onze koffie zo verteerbaar maakt en dat proef je in elk kopje. De biologische filterkoffie van Copuro wordt met gemiddelde sterkte gebrand, precies op het punt waarop het natuurlijke aroma zich optimaal kan ontwikkelen.

Zubereitungsempfehlung Copuro Organic Coffee_Filterkaffee mittelkräftig

Duurzame, ecologische koffieteelt.
Zorgvuldig oogsten is essentieel voor de kwaliteit van koffie. Daarom gebruiken we alleen fair & direct verhandelde, met de hand geplukte koffiebonen voor onze gecertificeerde biologische koffiesoorten, die in de hooglanden zijn geteeld volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Biologische landbouw is erg belangrijk voor ons omdat deze traditionele manier van telen niet alleen de stabiliteit van natuurlijke ecosystemen gebruikt en bevordert, maar ook geen minerale stikstofmeststoffen en chemisch-synthetische pesticiden en meststoffen gebruikt. Hierdoor blijft de biologische diversiteit in de koffieteeltgebieden behouden en kunnen de koffiebessen onder optimale klimatologische omstandigheden langzaam hun karakteristieke aroma's ontwikkelen.

Certificaat: biologisch gecertificeerd. Naleving van de eisen van de EU biologische regelgeving wordt gecontroleerd door DE-ÖKO-022.

Biozertifiziert durch DE-ÖKÖ-022

Productdetails:
Gebrande koffie van gecertificeerde biologische landbouw
Variatie: 100% biologische arabica
Malen: gemalen
Herkomst: Peru, Oeganda
Verpakking: ecologisch verantwoord in een recyclebare aromabeschermende verpakking zonder aluminium
Gewicht per verpakking: 250 g
Opslag: Bewaar droog en beschermd tegen hitte

Eerder bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »