Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Onze cadeautjes
0

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!

0

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord!

Biologische Filterkoffie Mild

Productomschrijving
Copuro biologische filterkoffie, mild gemalenAangenaam mild, zacht van aroma en fijn aromatisch. 100% biologische Arabica bonen uit de beste teeltgebieden van Midden-Amerika en Peru. Harmonisch afgerond - een klassieke filterkoffie waar je blij van wordt. De blend uit Peru en Midden-Amerika belichaamt de klassieke eigenschappen van filterkoffie en ...

Copuro biologische filterkoffie, mild gemalen
Aangenaam mild, zacht van aroma en fijn aromatisch. 100% biologische Arabica bonen uit de beste teeltgebieden van Midden-Amerika en Peru. Harmonisch afgerond - een klassieke filterkoffie waar je blij van wordt. De blend uit Peru en Midden-Amerika belichaamt de klassieke eigenschappen van filterkoffie en is ideaal voor bereiding in de handfilter, de French Press of in de filterkoffiemachine.

Mild en evenwichtig lichaam
Het aroma van de Copuro Bio Filter Coffee Mild wordt gekenmerkt door een milde, fijn aromatische smaak met aroma's van geroosterde noten in combinatie met subtiele zuren, nauwelijks bittere stoffen en een uitgebalanceerde body. Afhankelijk van het soort bereiding komen de noot-zoete smaken goed tot hun recht.

Traditioneel, zacht en langdurig roosteren.
Ze zeggen ja, goede dingen hebben tijd nodig. En dat klopt, want soms kost het net iets meer tijd om iets speciaals te maken. Daarom wordt onze gecertificeerde biologische koffie klimaatneutraal, langzaam en niet te heet gebrand in de oudste biologische koffiebranderij van Duitsland - inclusief voorverwarming tot 16 minuten op maximaal 230 graden Celsius. De lange, zachte brandtijd in de trommelbrander breekt onaangename zuren af en de bijna 800 aroma's die in een koffieboon sluimeren, zijn perfect in balans. Dit is wat onze koffie zo verteerbaar maakt en dat proef je in elk kopje. De Copuro biologische filterkoffie is mild gebrand, tot het punt waarop de complexe aroma's van de groene koffie zich optimaal ontwikkelen.

Duurzame, ecologische koffieteelt.
Zorgvuldig oogsten is essentieel voor de kwaliteit van koffie. Daarom gebruiken we alleen fair & direct verhandelde, met de hand geplukte koffiebonen voor onze gecertificeerde biologische koffiesoorten, die in de hooglanden zijn geteeld volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Biologische landbouw is erg belangrijk voor ons omdat deze traditionele manier van telen niet alleen de stabiliteit van natuurlijke ecosystemen gebruikt en bevordert, maar ook geen minerale stikstofmeststoffen en chemisch-synthetische pesticiden en meststoffen gebruikt. Hierdoor blijft de biologische diversiteit in de koffieteeltgebieden behouden en kunnen de koffiebessen onder optimale klimatologische omstandigheden langzaam hun karakteristieke aroma's ontwikkelen.

Certificaat: biologisch gecertificeerd. Naleving van de eisen van de EU biologische regelgeving wordt gecontroleerd door DE-ÖKO-022.

Productdetails:
Gebrande koffie van gecertificeerde biologische landbouw
Variatie: 100% biologische arabica
Malen: gemalen
Herkomst: Midden-Amerika, Peru
Verpakking: ecologisch verantwoord in een recyclebare aromabeschermende verpakking zonder aluminium
Gewicht per verpakking: 250 g
Opslag: Bewaar droog en beschermd tegen hitte.

Eerder bekeken

Copuro Organic Coffee Biologische Filterkoffie Mild
Copuro Organic CoffeeBiologische Filterkoffie Mild
Op voorraad
€6,49 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »