Klantenservice
0
Sluiten

Het Muizenhuis

Alle cadeautjes op deze pagina zijn afkomstig van het Muizenhuis. Dit merk is in 2008 opgericht door Karina Schaapman. Ze wilde een kinderboek maken, maar niet zo eentje met illustraties, maar met echte foto’s van scènes uit een met de handgemaakt 3D miniatuurhuis voor muizen. Het eerste muizenhuis bouwde ze in 2008, van kartonnen dozen en afva Toon meer

Merken

Prijs

-
12 Producten
IJscostokjes

IJscostokjes

In het Muizenhuis worden heel vaak houten ijscostokjes gebruikt om dingen te maken. Bijvoorbeeld voor houten vloertjes, maar ook voor lambrisering, boekenplanken en allerlei meubeltjes. Nu zijn deze stokjes ook bij ons te koop!

7,95
Meubelkit - Woonkamer

Meubelkit - Woonkamer

Met dit knutselpakket bouw je in een handomdraai je eigen Muizenhuis woonkamer! De poppenhuis meubels zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman; de originele makers van het echte Muizenhuis.

14,95
Knuffeltje Ella

Knuffeltje Ella

Ella is een echt balletmuisje en woont in het Muizenhuis. Het liefst draagt zij de hele dag haar spitzen en haar tutu. In haar kamer oefent Ella pirouettes aan de bar. En soms treedt ze op in het theater, samen met Sam.

13,95
Ramen en deuren kit

Ramen en deuren kit

Ben jij je eigen Muizenhuis aan het bouwen? Dan heb je waarschijnlijk veel deuren en ramen nodig! Speciaal hiervoor hebben we een kit ontwikkeld waarmee je al je kamers voorziet van een passend deurtje of raampje.

14,95
Meubelkit - Kinderkamer

Meubelkit - Kinderkamer

Met dit knutselpakket bouw je in een handomdraai je eigen Muizenhuis kinderkamer! De poppenhuis meubels zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman; de originele makers van het echte Muizenhuis.

14,95
Meubelkit - Winkel

Meubelkit - Winkel

Met dit knutselpakket bouw je in een handomdraai je eigen Muizenhuis winkel! De poppenhuis meubels zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman; de originele makers van het echte Muizenhuis.

14,95
Meubelkit - Keuken

Meubelkit - Keuken

Met dit knutselpakket bouw je in een handomdraai je eigen Muizenhuis! De poppenhuis meubels zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman; de originele makers van het echte Muizenhuis.

14,95
Meubelkit - Badkamer

Meubelkit - Badkamer

Met deze meubelkit bouw je in een handomdraai mini badkamer items! De meubeldelen zitten verdeeld over vier houten platen.

14,95
Knuffeltje Opa Zeeman

Knuffeltje Opa Zeeman

Opa Zeeman woont helemaal bovenin het Muizenhuis. Bij mooi weer zit hij voor zijn deur visnetten te knopen. Bij regen en storm tuurt hij met zijn verrekijker over de zee, om te zien of er schepen in nood zijn.

13,95
Knuffeltje Sam

Knuffeltje Sam

De muizen Sam en Julia spelen de hoofdrol in de boeken van Het Muizenhuis. Nu zijn ze ook verkrijgbaar in een pluchen uitvoering! Speel de avonturen van Sam en Julia na met dit schattige muisje van 12 cm.

13,95
Knuffeltje Julia

Knuffeltje Julia

De muizen Sam en Julia spelen de hoofdrol in de boeken van Het Muizenhuis. Nu zijn ze ook verkrijgbaar in een pluchen uitvoering!

13,95
Het Muizenhuis - Speelhuis

Het Muizenhuis - Speelhuis

Wil je je eigen muizenhuis bouwen? Het is zojuist eenvoudiger geworden! In deze stevige koffer vind je vier gevouwen kartonnen dozen, die aan alle kanten bedrukt zijn met ons unieke muizenhuisbehang en vloeren.

29,95

Alle cadeautjes op deze pagina zijn afkomstig van het Muizenhuis. Dit merk is in 2008 opgericht door Karina Schaapman. Ze wilde een kinderboek maken, maar niet zo eentje met illustraties, maar met echte foto’s van scènes uit een met de handgemaakt 3D miniatuurhuis voor muizen.

Het eerste muizenhuis bouwde ze in 2008, van kartonnen dozen en afvalmaterialen. Kamer voor kamer werd het steeds groter. Na 3 jaar was het dan eindelijk klaar. Het originele muizenhuis is drie meter hoog en twee meter breed. In 2011 werd het eerste kinderboek uitgegeven en inmiddels zijn er al zeventien boeken en is het originele Muizenhuis een museumstuk.

 

Het muizenhuis shoppen bij Koopeencadeautje.nl

Bij ons shop je een mooi volledig muizenhuis dat bestaat uit vier kartonnen dozen die aan de binnenkant volledig bedekt zijn met leuke decoraties, waardoor het geheel al snel oogt als een muizenhuis. Naast het grote muizenhuis, verkopen we ook diverse Meubelkits, waarmee je in een handomdraai je eigen Muizenhuis kamers in elkaar knutselt. Hieronder vallen de Meubelkit – keuken; Meubelkit – woonkamer; Meubelkit – kinderkamer; Meubelkit – winkel en de Meubelkit – badkamer. Ook hebben we de leuke knuffeltjes van het muizenhuis zelf, waar je zoon of dochter, neefje of nichtje of misschien wel je kleinzoon of kleindochter, maar wat graag mee zal willen spelen. 

Daarnaast verkopen we ook nog handige extra’s, zoals de ramen en deuren kit. Deze komt goed van pas wanneer je je eigen muizenhuis aan het bouwen bent, want waarschijnlijk ben je dan veel ramen en deuren nodig. Daarvoor hebben wij een speciale kit ontwikkeld, waarmee je al je kamers voorziet van een passend deurtje of raampje.

In het muizenhuis worden heel vaak houten ijscostokjes gebruikt om dingen te maken, bijvoorbeeld houten vloeren maar ook voor lambrisering, boekenplanken of meubels. Deze stokjes worden nu ook bij ons verkocht in een doosje met een inhoud van 200 stuks. 

 

Mooi ingepakt bij Koopeencadeautje.nl

Of je nu voor het muizenhuis, één van de meubelkits of de knuffeltjes gaat, alles wordt -afhankelijk van de grootte van het product - feestelijk ingepakt en veilig afgeleverd. Zo ben jij verzekerd van een superleuk cadeautje! Daarnaast bieden we ook persoonlijke bezorging aan binnen regio Twente, benieuwd of we ook bij jouw bezorgen? Neem dan snel een kijkje op onze ‘Gratis persoonlijk bezorgd’ pagina.