Klantenservice
0
Sluiten

Speelgoed 4 tot 6 jaar

In deze fase is het van groot belang om het probleemoplossend vermogen en de creatieve kant van je kind aan te spreken en tot uiting te brengen in het spel. Dit doe je het beste door je kind iets te geven waarmee hij of zij creatief aan de slag kan. Den hierbij aan Combi bouwblokken met een leuke blokkentafel. Heel goed voor de fijne motoriek, maar Toon meer

Prijs

-
19 Producten
Puzzelblokken Monsters

Puzzelblokken Monsters

Spannend stapel- en puzzelplezier met deze stoere Monsters blokken. De blokken zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en karton en hoge kwaliteit materialen. De blokken vormen zes verschillende afbeeldingen.

10,95
Puzzelblokken Animals

Puzzelblokken Animals

Spannend stapel- en puzzelplezier met deze coole Animals blokken. De blokken zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en karton en hoge kwaliteit materialen.

10,95
Cijfer- en letterblokken

Cijfer- en letterblokken

De uren verstrijken terwijl jouw peuter met de blokken speelt! Dit is een prachtige set met vijftig traditionele alfabetblokken versierd met handgeverfde afbeeldingen.

29,99
Blokkenset mol

Blokkenset mol

Wil jij jouw kleintje graag verrassen met leuk speelgoed? Deze vrolijke blokkenset van Detoa staat garant voor urenlang speelplezier!

17,50
Blokkenset Klassiek

Blokkenset Klassiek

Maak de grootste en mooiste bouwwerken met de grote bouwblokken van Polesie. De set bestaat uit 45 grote stevige blokken in blauw, groen, rood en geel.

126,-
Bouwblokken Combi

Bouwblokken Combi

Als een echte vakman of -vrouw maak jij alles van torens tot treinen. Naast klassieke stenen zit de blokkenset vol met speciale onderdelen zoals bomen, ramen en wielen. Hiermee bouw jij de leukste steden!

19,95
Blokkentafel Maxi

Blokkentafel Maxi

Met deze vrolijke blokkentafel van Mochtoys zal jouw kindje urenlang speelplezier beleven! De tafel wordt namelijk geleverd met tweeëntwintig blokken, zodat jouw kindje lekker veel kan bouwen.

43,50
Bouwblokken Combi Blocks

Bouwblokken Combi Blocks

Combineer verschillende blokken en bouw jouw fantasiewereld na. Naast de klassieke bouwblokken worden ook losse onderdelen, zoals ramen en speelauto's, geleverd. Hiermee bouw jij de leukste huizen, auto's, bomen en dieren na.

10,25
Speelhuis Peppa Pig

Speelhuis Peppa Pig

Beleef urenlang speelplezier met dit leuke speelhuis van Pegga Pig! In dit huisje zitten 15 Clemmy-stenen waarmee jij de gaafste dingen kunt bouwen.

39,50
Bouwblokken Middle Blocks

Bouwblokken Middle Blocks

Beleef urenlang speelplezier met deze bouwblokke in verschillende vormen en kleuren!

70,50
Funny Blocks

Funny Blocks

Maak met deze blokken de leukste creaties! De set is leuk voor thuis maar ook gemakkelijk mee te nemen, zo heb jij overal plezier van deze blokken!

22,50
Blokkenwagen

Blokkenwagen

Rijd de blokkenwagen naar de bouwplaats en maak prachtige constructies! De blokkenwagen wordt inclusief 80 bouwblokken geleverd, dus hier kun je superhoge torens mee maken. Leg na het spelen alles weer in de wagen en parkeer hem netjes in de hoek.

18,95
Bouwblokken junior hout 50-delig

Bouwblokken junior hout 50-delig

Houten blokken zijn een geweldige manier om de creativiteit en fantasie van een kind te stimuleren. Met deze 50 blokken kunnen kinderen alles bouwen wat er in hen opkomt. De blokken zijn er in verschillende vrolijke kleuren..

24,50
Hengelspel

Hengelspel

Deze zomer gaan we niet vissen, maar samen eenden vangen met dit superleuke hengelspel! Zes lieve eendjes zwemmen door de waterbaan totdat jij ze ophengelt.

35,50
Interactief speelwiel

Interactief speelwiel

Met dit interactieve speelwiel hebben baby's urenlang speelplezier! Ze kunnen het wiel draaien en met de verschillende onderdelen aan het wiel spelen. Door de grote zuignap blijft het speelwiel stevig staan.

17,50
Autostoelgalerij Wimmer-Ferguson

Autostoelgalerij Wimmer-Ferguson

De autostoel galerij is een geweldige afleiding voor het reizen met je baby. De tien verwisselbare kaarten bestaan uit eenvoudige afbeeldingen van hoog contrast tot complexere gekleurde patronen en afbeeldingen.

41,-
Vormpuzzel dieren

Vormpuzzel dieren

Deze puzzelset van Goula bevat 4 progressieve puzzels met elk een verschillende grootte. De puzzels ondersteunen de ontwikkeling van de inzicht van je kind!

12,-
Balansbaan

Balansbaan

Plaats de zestien onderdelen in het frame en laat dan de bijgeleverde ballen in de juiste richting en op de juiste snelheid de goede kant op rollen.

25,75
Creative speel en leer eieren

Creative speel en leer eieren

Met deze eieren zijn de speel- en leermogelijkheden eindeloos! Open de eieren, puzzel ze weer bij elkaar en zoek uit welke vormen bij elkaar horen.

21,95

In deze fase is het van groot belang om het probleemoplossend vermogen en de creatieve kant van je kind aan te spreken en tot uiting te brengen in het spel. Dit doe je het beste door je kind iets te geven waarmee hij of zij creatief aan de slag kan. Den hierbij aan Combi bouwblokken met een leuke blokkentafel. Heel goed voor de fijne motoriek, maar ook een goede manier om de creativiteit van je kind de vrije loop te laten. Speel samen met hem of haar en maak de mooiste bouwwerken. Verder is er nog een balansbaan waardoor je kind met maar liefst zestien onderdelen een balletje in de juiste richting moet laten gaan met de juiste snelheid. Goed voor de creativiteit, maar vooral ook gericht op het probleemoplossend vermogen. Je kunt je kind natuurlijk helpen, of je kijkt hoe hij of zij dit probleem zelf herkend en vervolgens zal pogen op te lossen. Ook puzzels zijn zeer goed in deze fase en daarvoor hebben we de Monsters en Animals puzzelblokken, waarbij elk van de zes zijden weer een nieuwe puzzel vormt die je kind kan proberen op te lossen. Superleuk, creatief en zeer goed voor het analytische vermogen van je zoon of dochter.

Bij Koopeencadeautje.nl shop je hoe dan ook een superleuk cadeau voor je zoon of dochter tussen de 4 en 6 jaar oud en wij pakken het geheel ook nog eens lekker feestelijk voor je in. Met de inpakservice van Koopeencadeautje.nl ben je verzekerd van een cadeau dat net zo leuk is om te geven als om te krijgen!