Klantenservice
0
Sluiten

Bestek

Iedereen kan het, maar niemand doet het; lekker eten zonder bestek. Bestek is een essentieel onderdeel van onze eetgewoontes, maar toch wordt er niet snel aan bestek gedacht wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een cadeautje, of wanneer iemand je vraagt wat je graag wil hebben voor bijvoorbeeld je verjaardag. Het is een gebruiksvoorwerp dat we Toon meer

Merken

Prijs

-
2 Producten
Set / 4 theelepels Royal White

Set / 4 theelepels Royal White

Dit ontwerp maakt deel uit van de Royal White-set en zal je servies naar een nieuw niveau tillen.

15,95
Set / 4 theelepels Royal

Set / 4 theelepels Royal

Set van 4 theelepels met het Royal dessin maakt deel uit van het Royal servies. Royal is verfijnd porselein met elementen uit historische serviezen, vintage bloemen, blauw geschilderde bloesems en takken en gouden details.

15,95

Iedereen kan het, maar niemand doet het; lekker eten zonder bestek. Bestek is een essentieel onderdeel van onze eetgewoontes, maar toch wordt er niet snel aan bestek gedacht wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een cadeautje, of wanneer iemand je vraagt wat je graag wil hebben voor bijvoorbeeld je verjaardag. Het is een gebruiksvoorwerp dat we (vaak) één keer inkopen en waar we daarna een ellenlange periode mee doen zonder dat we erover nadenken om eens iets te vervangen of zelfs iets als cadeau te geven. Toch denken wij bij Koopeencadeautje.nl dat bestek wel degelijk geschikt is als cadeau. Daarbij zijn we enorm blij dat we een partner hebben gevonden met een mooi aanbod dat het ouderwetse, vaak saaie, bestek ver achter zich laat.

Bestek van PIP STUDIO
Misschien ben je al bekend met PIP STUDIO en hun vele kleurrijke ontwerpen, maar de kans is ook aanwezig dat je nog nooit van dit mooie merk hebt gehoord. Toch is het merk PIP STUDIO en de vele mooie producten die zij rijk zijn, jouw aandacht meer dan waard. Zo ontwerpen ze stijlvolle etagères, mooie borden, mokken en leuke kommen en schalen die enorm leuk zijn als cadeau om te geven en natuurlijk om te krijgen. Dit mooie merk en de vele leuke designs zijn ontsproten aan het brein van Anke van der Endt die in 1996 aan de Design Academy in Eindhoven afstudeerde. De naam van haar zogenoemde alter ego Pip gebruikend begon zij met het ontwerpen van haar eigen producten om een sprankel te geven aan het dagelijks leven en wij zijn er super blij mee dat ze dit is gaan doen, anders hadden we deze pagina niet kunnen vullen met deze superleuke bestek cadeaus! De Royal White theelepels set heeft een mooi neutraal ontwerp dat gebruik maakt van weinig doch krachtige kleuren, terwijl de Royal set juist wel gebruik maakt van opvallende kleuren voor een lekker eigentijds ontwerp en bijpassende uitstraling. Welke set spreekt jou het meeste aan? Dan koop je die lekker voor jezelf en geef je de andere set cadeau aan je bestie voor haar nieuwe huisje!

Cadeaus shoppen bij Koopeencadeautje.nl
Bij Koopeencadeautje.nl zetten wij ons ervoor in om zoveel mogelijk verschillende cadeaus in zoveel mogelijk uiteenlopende categorieën aan te bieden, zodat jij altijd een passend cadeau kunt vinden voor wie dan ook. Of het nu een leuk cadeau is voor je moeder, je vader, je zus of broertje of juist voor je beste vriend(in); bij Koopeencadeautje.nl shop je de leukste cadeaus tegen scherpe prijzen, met een prachtige inpakservice en natuurlijk de leukste service. Wij helpen je graag aan een mooi cadeau voor wie dan ook, dus als je er niet helemaal uitkomt neem je contact met ons op. Dan vinden we samen het juiste cadeau.