Klantenservice
0
Sluiten

Glaswerk

Glazen bij Koopeencadeautje.nlEen cadeau van glas is een cadeau dat vaak wordt gezien als zeer waardevol. Dit omdat het cadeau zo breekbaar is dat je er ook echt bijzonder voorzichtig mee om moet gaan, voor zover dat mogelijk is bij een gebruiksvoorwerp natuurlijk. Ook het versturen van een dergelijk cadeau brengt behoorlijk wat risico met zich mee Toon meer

Merken

Prijs

-
7 Producten
Waterglas van Royal Golden Dots 360ml

Waterglas van Royal Golden Dots 360ml

Dit ontwerp maakt deel uit van de Royal White-set en zal uw servies naar een nieuw niveau tillen.

12,95
Royal waterkan golden flower

Royal waterkan golden flower

De Royal waterkan is gemaakt van helder glas dat rijkelijk is versierd met een subtiel stippendessin, in combinatie met geïllustreerde bloemen in luxe glinsterend goud.

34,95
La majorelle waterkan goud

La majorelle waterkan goud

Deze waterkan maakt deel uit van onze La Majorelle collectie en is rijkelijk versierd met exotische bloemen in luxe glinsterend goud. Vormt een mooie combinatie met de rest van het servies uit de La Majorelle collectie.

29,95
La majorelle longdrinkglas goud

La majorelle longdrinkglas goud

Dit longdrinkglas maakt deel uit van de La Majorelle collectie. Het glas is versierd met een gouden dessin.

9,95
Royal longdrinkglas golden flower

Royal longdrinkglas golden flower

Het Royal longdrinkglas is gemaakt van helder glas dat rijkelijk is versierd met een subtiel stippendessin, in combinatie met geïllustreerde bloemen in luxe glinsterend goud.

12,95
Water karaf - hey beautiful, drink some water

Water karaf - hey beautiful, drink some water

Water Bottle Ward is een speelse variatie op een waterkaraf. Vul 'm met ijskoud water en zet de fles op de tafel tijdens een gezellig etentje met vrienden. De fles is voorzien van de quote 'Hey Beautiful, Drink Some Water', dat maakt het ook een leuk cade

17,50
Water karaf - with friends water tastes like wine
PRE-ORDER!

Water karaf - with friends water tastes like wine

Water Bottle Ward is een speelse variatie op een waterkaraf. Vul 'm met ijskoud water en zet de fles op de tafel tijdens een gezellig etentje met vrienden. De fles is voorzien van de quote 'With Friends, Water Tastes Like Wine', dat maakt het ook een leuk

17,50

Glazen bij Koopeencadeautje.nl
Een cadeau van glas is een cadeau dat vaak wordt gezien als zeer waardevol. Dit omdat het cadeau zo breekbaar is dat je er ook echt bijzonder voorzichtig mee om moet gaan, voor zover dat mogelijk is bij een gebruiksvoorwerp natuurlijk. Ook het versturen van een dergelijk cadeau brengt behoorlijk wat risico met zich mee. Toch durven wij het, bij Koopeencadeautje.nl, aan zodat jij straks de mooiste glazen cadeau geeft!

Glazen cadeaus van PIP STUDIO
Om jou aan de mooiste glazen cadeaus te helpen werken wij samen met PIP STUDIO. Dit heerlijke merk is in 2007 opgericht door Anke van der Endt die in 1996 aan de Design Academy in Eindhoven afstudeerde. De naam van haar zogenoemde alter ego Pip gebruikend begon zij met het ontwerpen van haar eigen producten om een sprankel te geven aan het dagelijks leven en wij zijn er super blij mee dat ze dit is gaan doen, anders hadden we deze pagina niet kunnen vullen met deze beeldschone glazen met hun stijlvolle designs. Zo zijn wij zelf enorm onder de indruk van het waterglas van Royal Golden Dots, met een inhoud van 360ml. Dit glas is voorzien van een kort voetje met daarboven het daadwerkelijke drinkglas. Dit gedeelte is voorzien van meerdere goudkleurige stipjes, met helemaal bovenaan een beeldschone blauwe bloem decoratie. Er is geen drank te bedenken die er niet lekker uit zal zien in dit beeldschone glas van PIP STUDIO, waardoor deze dan ook zeer leuk is als cadeau.

Meer cadeaus van PIP STUDIO bij Koopeencadeautje.nl
PIP STUDIO houdt zich niet alleen bezig met het ontwerpen van beeldschone glazen, maar ook tal van andere superleuke producten voor op de tafel of in de keuken. Denk hierbij aan mooie kommen en schalen met stijlvolle ontwerpen, superleuke bestek sets, etagères waarmee je elke high tea naar het volgende niveau tilt en zelfs beeldschone borden en mokken. Al deze producten zijn voorzien van de mooie ontwerpen van PIP STUDIO en vormen dus een mooie en vaak ook kleurrijke aanvulling op elke keuken! Shop vandaag nog een mooi cadeau van PIP STUDIO bij Koopeencadeautje.nl en verras en verwen iemand waar jij veel om geeft.