Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

ByOn Poef Brownie

Descripción del producto
Soms voelt het alsof we de hele wereld in corduroy willen kleden. De stof die zoveel karakter en gevoel heeft en zoveel sentiment creëert. Poef Brownie is in de tinten bruin en beige corduroy met handgrepen in leo-patroon die het geheel compleet maken. De poef is evenzeer geïnspireerd op de catwalk als op het heden, maar we wilden vooral een klei...
Soms voelt het alsof we de hele wereld in corduroy willen kleden. De stof die zoveel karakter en gevoel heeft en zoveel sentiment creëert. Poef Brownie is in de tinten bruin en beige corduroy met handgrepen in leo-patroon die het geheel compleet maken. De poef is evenzeer geïnspireerd op de catwalk als op het heden, maar we wilden vooral een klein broertje van onze Lounge Chair in dezelfde stijl creëren. ===== Sometimes it feels like we want to dress the whole world in corduroy. The fabric which has so much character and feeling of its own and which creates so much sentiment. Pouf Brownie is in the shades of brown and beige corduroy with leo-patterned handles completing the whole. The pouf is inspired as much by the catwalk as by the present, but most of all we wanted to create a little brother to our Lounge Chair in the same style.

ColorBruin

Product specifications

SKU
5295700904
EAN
7332738928695

Eerder bekeken

ByOn ByOn Poef Brownie
ByOnByOn Poef Brownie

ByOn Poef Brownie...

ByOn Poef Brownie...

Disponible
€125,00 IVA incluido
Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »