Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Leeff by Netty - Regisseursstoel Wit

Leeff Leeff by Netty - Regisseursstoel Wit
Descripción del producto
De regisseursstoel van Leeff is niet alleen handig voor spontane gasten die aanschuiven bij het diner, maar ook erg mooi als eye-catcher in je interieur. De zitting van de stoel is gemaakt van washed canvas en geeft een nonchalante, stoere uitstraling. Het onderstel is gemaakt van vergrijsd, geborsteld eiken. De stoel is verkrijgbaar in wit en lich...
De regisseursstoel van Leeff is niet alleen handig voor spontane gasten die aanschuiven bij het diner, maar ook erg mooi als eye-catcher in je interieur. De zitting van de stoel is gemaakt van washed canvas en geeft een nonchalante, stoere uitstraling. Het onderstel is gemaakt van vergrijsd, geborsteld eiken. De stoel is verkrijgbaar in wit en lichtgrijs. En extra handig: je kunt hem inklappen en daardoor dus gemakkelijk verplaatsen en opbergen. ===== The Leeff director's chair is not only useful for spontaneous guests who join for dinner, but also very beautiful as an eye-catcher in your interior. The seat of the chair is made of washed canvas and gives it a casual, tough look. The base is made of grey, brushed oak. The chair is available in white and light grey. And extra handy: you can fold it up and therefore easily move and store it.

ColorWit

Product specifications

SKU
18349
EAN
8718591245220

Eerder bekeken

Leeff Leeff by Netty - Regisseursstoel Wit
LeeffLeeff by Netty - Regisseursstoel Wit

Leeff by Netty - Regisseursstoel W...

Leeff by Netty - Regiss...

Disponible
€295,00 IVA incluido
Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »