Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Original Home Abaca Coffee Table Natural

Original Home Original Home Abaca Coffee Table Natural
Descripción del producto
Het blad van deze salontafel is gemaakt van natuurlijk en milieuvriendelijke Abaca in de kleur naturel en de poten zijn gemaakt van teruggewonnen takkenhout. Deze prachtige salontafel wordt volledig met de hand gemaakt. Abaca is afkomstig van schors van de bananenboom die in Indonesië overvloedig groeit. De bladeren zijn zongedroogd en worden in s...
Het blad van deze salontafel is gemaakt van natuurlijk en milieuvriendelijke Abaca in de kleur naturel en de poten zijn gemaakt van teruggewonnen takkenhout. Deze prachtige salontafel wordt volledig met de hand gemaakt. Abaca is afkomstig van schors van de bananenboom die in Indonesië overvloedig groeit. De bladeren zijn zongedroogd en worden in stroken gebruikt om mandframes te lamineren of als touwen te worden gedraaid. Het minimalistische en ruwe ontwerp van deze salontafel geeft een organische touch aan elke kamer. De salontafel Abaca is ethisch gemaakt en afkomstig uit kleine dorpen rond Yogjakarta, Java, Indonesië. ===== The top of this coffee table is made of natural and environmentally friendly Abaca in the colour natural and the legs are made of reclaimed branch wood. This beautiful coffee table is made entirely by hand. Abaca is obtained from the bark of the banana tree that is abundant in Indonesia. The leaves are sun dried and used in stripes to laminate basket frames or to be twisted like ropes The minimalist and raw design of this coffee table gives an organic touch to any room The Abaca coffee table is ethically made and comes from small villages around Yogjakarta, Java, Indonesia.

ColorNaturel

Product specifications

SKU
TA0002.00
EAN
8719632004851

Eerder bekeken

Original Home Original Home Abaca Coffee Table Natural
Original HomeOriginal Home Abaca Coffee Table Natural

Original Home Abaca Coffee Table N...

Original Home Abaca Cof...

Disponible
€197,95 IVA incluido
Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »