Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Original Home Eco Shopper - M

Descripción del producto
De Eco Shopper is gemaakt van milieuvriendelijk Hogla Zeegras en is superhandig voor je boodschappen. Het is de duurzame en stijlvolle vervanger van de plastic tas! In deze shopper vind je een binnentas die is gemaakt van 100% gerecycled katoen in de kleur grijs. Deze binnentas kan de inhoud van de shopper met 50% vergroten. Je kunt deze binnentas ...
De Eco Shopper is gemaakt van milieuvriendelijk Hogla Zeegras en is superhandig voor je boodschappen. Het is de duurzame en stijlvolle vervanger van de plastic tas! In deze shopper vind je een binnentas die is gemaakt van 100% gerecycled katoen in de kleur grijs. Deze binnentas kan de inhoud van de shopper met 50% vergroten. Je kunt deze binnentas aan de bovenkant vastmaken zodat je boodschappen er niet af vallen. De Eco Shopper is verkrijgbaar in 2 maten: M en L. De Eco Shoppers zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit Bangladesh. ===== The Eco Shopper is made of environmentally friendly Hogla Seagrass and is super handy for your groceries. It is the durable and stylish replacement for the plastic bag! In this shopper you will find an inner bag that is made of 100% recycled cotton in the colour gray. This inner bag can increase the contents of the shopper by 50%. You can attach this inner bag at the top so that your groceries do not fall off. The Eco Shopper is available in 2 sizes: M and L. The Eco Shoppers are ethically made and come from Bangladesh.

ColorNaturel

Product specifications

SKU
BA0023.02
EAN
8719632001744

Eerder bekeken

Original Home Original Home Eco Shopper - M
Original HomeOriginal Home Eco Shopper - M

Original Home Eco Shopper - M...

Original Home Eco Shopp...

Disponible
€57,17 IVA incluido
Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »