Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Original Home Tafelkleed Khadi Zwart

Descripción del producto
De handgeweven doeken zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handweefgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Deze stof is oorspronkelijk ontworpen voor een tafelkleed, maar kan zeker ook als plaid worden gebruikt. De stof is absol...
De handgeweven doeken zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handweefgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Deze stof is oorspronkelijk ontworpen voor een tafelkleed, maar kan zeker ook als plaid worden gebruikt. De stof is absoluut fantastisch. Dit kleed is verkrijgbaar in de maat 230 x 130 en in de maat tafelloper en is verkrijgbaar in 3 verschillende designs. Beschikbare kleuren: Naturel – zwart – middengrijs – groen – jute - indigo De doeken van originalhome zijn ethisch gemaakt en ingekocht en ondersteunen plattelandsvrouwen in het noordelijke en westelijke deel van Bangladesh. ===== The handwoven cloths are made from recycled, hand spun and hand dyed cotton yarn and are handwoven on a traditional handloom by rural women from the northern part of Bangladesh. This fabric was originally designed for a table cloth but could definitly be used as a throw as well. The fabric is absolutely fantastic. This cloth is available in size 230 x 130 and in table runner size and comes in 3 different designs. Available colours: Natural – black – mid grey – green – jute - indigo The cloths from originalhome are ethically made and sourced and support rural women in the northern & western part of Bangladesh.

ColorZwart

Product specifications

SKU
TF0014.13
EAN
8719632002291

Eerder bekeken

Original Home Original Home Tafelkleed Khadi Zwart
Original HomeOriginal Home Tafelkleed Khadi Zwart

Original Home Tafelkleed Khadi Zwa...

Original Home Tafelklee...

Disponible
€97,75 IVA incluido
Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »