Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Original Home Tafelkleed Recycled Roest Rood

Description du produit
De gerecyclede tafelkleden zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Dit tafelkleed is verkrijgbaar in de maat 300 x 165 in de kleuren Off White, Black, Grey, Green en Rust Red. De tafelkle...
De gerecyclede tafelkleden zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Dit tafelkleed is verkrijgbaar in de maat 300 x 165 in de kleuren Off White, Black, Grey, Green en Rust Red. De tafelkleden die van originalhome zijn gerecycled, zijn ethisch gemaakt en afkomstig van en ondersteunen plattelandsvrouwen in het noordelijke en westelijke deel van Bangladesh. ===== The table cloths recycled are made from recycled, hand spun and hand dyed cotton yarn and are handwoven on a traditional handloom by rural women from the northern part of Bangladesh. This table cloth is available in size 300 x 165 in the colors Off White, Black, Grey, Green and Rust Red. The table cloths recycled from originalhome are ethically made and sourced and support rural women in the northern & western part of Bangladesh.

ColorRood

Spécifications du produit

SKU
TF0031.80
EAN
8719632006800

Eerder bekeken

Original Home Original Home Tafelkleed Recycled Roest Rood
Original HomeOriginal Home Tafelkleed Recycled Roest Rood

Original Home Tafelkleed Recycled ...

Original Home Tafelklee...

En stock
€71,49 Taxes incluses
Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »