Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Inspiratie nodig?
0
0
Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente

Ballenbak ballen set van 100

Productomschrijving
Afhankelijk van de leeftijd oefent het kind tijdens het spelen met de ballen zijn/haar motorische vaardigheden, versterkt het de grip, herkent het kleuren en ontwikkelt het bewegings-visuele coördinatie. De ballenbak ballen hebben een ideale ronde vorm, waardoor ze geschikt zijn voor de kinderhand. Door ze te gebruiken, leren kinderen de kleuren g...

Afhankelijk van de leeftijd oefent het kind tijdens het spelen met de ballen zijn/haar motorische vaardigheden, versterkt het de grip, herkent het kleuren en ontwikkelt het bewegings-visuele coördinatie. De ballenbak ballen hebben een ideale ronde vorm, waardoor ze geschikt zijn voor de kinderhand. Door ze te gebruiken, leren kinderen de kleuren gemakkelijker te herkennen, omdat de nieuwe kennis sneller systematiseert, als we meer zintuigen gebruiken om het te verwerven. Met de ballen kan worden gespeeld, aangeraakt, gezien en kan het kind er patronen mee maken of ze op kleur sorteren.

De ballen zijn ideaal voor het vullen van de ballenbak, wat garant staat voor veel speelplezier. Wie houdt er niet van duiken en zwemmen in een ballenbak?

Onze ballen zijn ook perfect voor de box, het opgeblazen zwembad met water en zullen het bad een stuk leuker maken. De meerderheid van onze klanten verteld dat de ballen altijd buiten het zwembad liggen, maar het belangrijkste is om plezier te maken voor onze kinderen, toch? Een kleurrijk bad, de bal weg-/ overgooien en dan weer teruggooien geeft veel plezier. Speelplekken met enorme ballenbakken zijn ideaal voor uw kind om in te spelen. Nu heeft u de kans om zo’n speeltuin aan/in je eigen huis creëren! In ons ruime aanbod vind je 27 verschillende kleuren ballen, zodat je je eigen perfecte set kunt samenstellen die past bij de kleuren van de kinderkamer of het interieur van je huis.

Onze plastic ballen hebben de nodige attesten, zijn vervaardigd uit de beste materialen en voldoen aan alle eisen waardoor ze volledig veilig zijn voor uw kind.

De ballen zijn licht en aangenaam om aan te raken, met een sterke greep door het kind vervormt de bal maar in een oogwenk keert hij terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De ballen zijn reukloos. Ze hebben een CE-certificaat voor de diameter van de ballen is 7 cm wat ideaal is aangepast aan de hand van het kind.

Plastic ballen voor ballenbakken - kenmerken:
veilig - beschikken over CE-certificaat, beschikbare diameter van ballen: 7 cm glanzend, flexibel, niet giftig, niet kraken, geurloos, veilig in gebruik.

Eerder bekeken

Ballenbakje Ballenbak ballen set van 100
BallenbakjeBallenbak ballen set van 100

De plastic ballen zijn universeel ...

De plastic ballen zijn ...

Op voorraad
€49,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »