Klantenservice
0
Sluiten

Over ons

Als eerste wil ik duidelijk maken hoe leuk ik het vind dat jij mijn webshop bezoekt (niet alleen dat, maar je leest zelfs de Over Ons pagina!). Mijn naam is Sabrina, ik kom uit Overijssel en als oprichter van Koopeencadeautje.nl is het voor mij een eer wanneer jij tijd in mijn webwinkel doorbrengt. Of je nu alleen even kijkt wat er in de cadeau pakketten zit, misschien wel een cadeaubox wil kopen of enkel een beetje inspiratie op wil doen; ik vind het superleuk dat jij ervoor kiest om tijd in mijn webwinkel door te brengen. Dankjewel daarvoor!

Hier op Koopeencadeautje.nl geef ik uiting aan mijn voorliefde voor het samenstellen van de leukste cadeaus. Het cadeau geven vind ik ook heel erg leuk, maar dat laat ik in dit geval lekker aan jou zelf over. Het geeft mij al genoegen om te weten dat jij iemand helemaal blij gaat maken met één van de cadeau pakketten die ik heb samengesteld of misschien wel met één van de los te verkrijgen cadeau artikelen die ik sinds kort ook op mijn webshop heb gezet. Dus neem snel een kijkje bij het volledige aanbod aan superleuke cadeau artikelen, cadeau pakketten en natuurlijk de iconische cadeauboxen. Laat je verrassen door de vele leuke cadeaus en grijp daarna de gelegenheid om één (of meerdere) van jouw geliefden te verrassen door een leuk cadeau voor ze te kopen en deze zelf te geven of juist bij hen aan de deur af te laten leveren.

Naast mijn werkzaamheden voor Koopeencadeautje.nl volg ik een HBO-opleiding voor Ondernemerschap en Retailmanagement, om de kennis die ik hierbij opdoe in te zetten voor Koopeencadeautje.nl. Het is mijn hoop dat ik alle cadeau zoekenden (jou dus ook!) op deze manier nog beter van dienst kan zijn.
Over jou van dienst zijn gesproken: Heb je een vraag over een cadeau of één van de cadeau pakketten of is er een bepaald soort cadeau dat je mist, waarvan jij denkt dat het een goede toevoeging kan zijn voor de webshop? Laat het dan vooral weten via een mailtje op [email protected].