Klantenservice
0
Sluiten

Kraamcadeau

Kraamcadeaubox shoppen bij Koopeencadeautje.nlBij Koopeencadeautje.nl zijn we echt gek op baby’s en het is dan ook niet zo gek dat we voor zowel jongens en meisjes een superleuke Kraamcadeaubox hebben samengesteld die even leuk is om te geven als om te krijgen. Zo geef je iets waar de kersverse ouders wat aan hebben, maar dat minstens zo leuk is Toon meer

Prijs

-
2 Producten
Kraam Box Meisje

Kraam Box Meisje

Maak van elke Kraamperiode een feestje met deze leuke cadeaubox. Deze kraam cadeaubox is speciaal ontworpen voor gelukkige ouders van een dochtertje en zit dan ook boordevol met leuke cadeautjes.

27,95
Kraam Box Jongen

Kraam Box Jongen

Maak van elke Kraamperiode een feestje met deze leuke cadeaubox. Deze kraam cadeaubox is speciaal ontworpen voor gelukkige ouders van een zoontje en zit dan ook boordevol met leuke cadeautjes.

27,95

Kraamcadeaubox shoppen bij Koopeencadeautje.nl
Bij Koopeencadeautje.nl zijn we echt gek op baby’s en het is dan ook niet zo gek dat we voor zowel jongens en meisjes een superleuke Kraamcadeaubox hebben samengesteld die even leuk is om te geven als om te krijgen. Zo geef je iets waar de kersverse ouders wat aan hebben, maar dat minstens zo leuk is voor het pasgeboren zoontje of dochtertje. Deze cadeaubox is speciaal door ons samengesteld en bevat zeer leuke cadeaus!

Kraamcadeaubox voor een meisje
Je maakt van elke kraamperiode een feestje met deze superleuke cadeaubox van Koopeencadeautje.nl, die speciaal is ontworpen voor de gelukkige ouders van een dochtertje. Deze cadeau box zit boordevol mooie cadeaus voor zowel de kleine alsook voor de ouders en is altijd leuk om te geven. De cadeaubox is voorzien van een bloem kaarthouder van hout die bestaat uit een voetje met aan de voorkant een houten bloempje. Deze kaarthouder kunnen de kersverse ouders gebruiken om bijvoorbeeld hun geboortekaartje in tentoon te stellen. Daarnaast zit er een geluksflesje in met een kaartje met daarop de tekst ‘Hoera een meisje!’ en zelfs een superleuke Julia knuffel van Het Muizenhuis. Als laatste zit er een Cardle wenskaart en kandelaar in; een DIY kandelaar die is gemaakt van vuurbestendig papier en die voorzien is van een superleuk ontwerp.

Kraamcadeaubox voor een jongetje
Bij jongens denk je al snel aan wat stoerdere cadeaus, maar wanneer ze pas net ter wereld zijn is het wel zo leuk om ook de jongens van superschattige cadeaus te voorzien. De cadeaus in deze cadeau box voor jongens zijn dan ook superschattig en leuk voor de kleine en voor de kersverse ouders. De kraamcadeaubox zit boordevol leuke cadeaus zoals een egel kaarthouder waar de ouders het geboortekaartje rechtop in kunnen zetten, een geluksflesje met een kaartje met daarop de tekst ‘Hoera een jongen!’ en een leuke Polar Bear Cardle kaart, wat een leuke DIY kandelaar van vuurbestendig papier is die een leuke afleiding vormt voor de kersverse ouders. Superleuk en supermakkelijk om te geven.

Meer cadeaus voor aan het kraambed
Wij raden onze cadeauboxen natuurlijk graag aan, maar we snappen het ook volledig als jij liever één cadeau geeft dat je helemaal zelf hebt gekozen. Ook voor losse cadeaus voor aan het kraambed shop je bij Koopeencadeautje.nl! Denk hierbij aan leuke babymutsjes, kruikzakken en knuffels van Cottonbaby die allemaal gemaakt zijn van 100% katoen en die superleuk zijn om te geven. Bij Koopeencadeautje.nl pakken we elke bestelling feestelijk in, zodat je deze na ontvangst meteen cadeau kunt geven!