Klantenservice
0
Sluiten

Hoe werkt het?

HOE WERKT HET?
Iedereen weet hoe leuk het voelt om een cadeau te krijgen: het vrolijkt je op en het kan je dag weer helemaal goed maken! Of je nu een klein of groot cadeau krijgt; even voel jij je speciaal! Soms is het geven van een cadeau nog wel leuker dan het ontvangen van een cadeau, maar die beleving hangt grotendeels af van hoe het uitzoeken van het cadeau gaat. Er is tegenwoordig meer dan genoeg keuze met als gevolg misschien toch wel enige keuze-stress en dan moet je ook nog eens tijd vinden om op zoek te gaan naar dat perfecte cadeau. Je wil jouw geliefde, zwangere nicht of die ene lieve collega tenslotte graag verwennen en laten weten dat hij/zij speciaal is.

Daarom neem ik bij Koopeencadeautje.nl al het werk voor jou uit handen!
Ik heb de mooiste artikelen namelijk alvast voor je uitgezocht en hiermee een selectie aan unieke giftboxen gemaakt, zodat je verzekerd bent van een leuk en verrassend cadeau voor diverse gelegenheden. Zo kondig jij op een leuke manier aan dat je zwanger bent met onze zwangerschaps cadeau box en laat je je verrassen door de mooiste cadeaus met onze kraam cadeau box. Toch is er niet altijd een aanleiding nodig om iemand te verwennen of simpelweg te laten weten dat je aan ze denkt en daarvoor hebben wij de zomaar cadeau box. Elke box wordt ook nog eens voorzien van een handgeschreven kaart met daarop een persoonlijke boodschap. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen is de juiste cadeau box kiezen!

HET PROCES
Bij Koopeencadeautje.nl zetten wij ons er dagelijks voor in om de leukste cadeau boxen samen te stellen en dat lukt natuurlijk niet zonder de leukste producten, cadeaus en hebbedingetjes. Dus zijn wij er dagelijks druk mee om de mooiste cadeaus en producten op te sporen en zo voordelig mogelijk aan te schaffen, zodat we dit behaalde voordeel meteen door kunnen zetten naar jou: de klant. Vervolgens gebruiken we de gekochte cadeaus en producten om zoveel mogelijk uiteenlopende doch complete cadeau boxen samen te stellen. Deze laten we door een professionele fotograaf op de foto zetten, zodat we de nieuw samengestelde cadeau boxen zo mooi mogelijk online kunnen aanbieden waarna deze voor jou te koop zijn.

CADEAU BOXEN SNEL GELEVERD
Alles dat wij online aanbieden (op onze pre-orders na, natuurlijk) is direct uit voorraad leverbaar, waardoor wij je bestelling vaak dezelfde dag al versturen. Op werkdagen verwerken wij de bestellingen tot 16.00u en in het weekend komen wij, net als de meeste mensen, bij van al dat harde werken en verwerken we dus geen bestellingen. Bestel je je cadeau box op een werkdag voor 16.00u, dan ontvang je deze dus de volgende dag al thuis (mits de post naar behoren functioneert)! Zo ben je verzekerd van een tijdige levering, zodat je degene voor wie het cadeau bestemd is snel kunt verrassen.

Nu weet je hoe het er achter de schermen ongeveer aan toegaat en je weet wanneer wij voor jou druk zijn. Maar dat is allemaal achter de schermen. Waar het om gaat is dat wij de cadeau boxen die jij kunt bestellen met de grootste zorg samenstellen en vaak de volgende dag al leveren. Shop vandaag nog een leuke cadeau box (of meerdere) en verwen jezelf of een geliefde of goede vriend morgen al met een leuk cadeau.