Klantenservice
0
Sluiten

Zomaar

Zomaar een cadeau gevenWe doen het niet zo heel vaak, maar er is eigenlijk maar weinig leuker; iemand zomaar een cadeau geven! Vaak wachten we tot er een speciale aanleiding voor is en soms kunnen we ook niet anders op financieel vlak, maar toch is het enorm leuk om zomaar bij iemand aan te kloppen (of aan te bellen, natuurlijk) en ze zomaar een ca Toon meer

Prijs

-
3 Producten
Zomaar Box

Zomaar Box

Zomaar. Een leuke Memory Shelf by Romi met een droogbloemen vaasje en een kaartje met daarop ruimte voor een persoonlijke boodschap.

29,95
Vriendinnen Box

Vriendinnen Box

Soms wil je iemand gewoon laten weten dat je aan ze denkt en dan natuurlijk vooral je vriendinnen. En hoe doe je dat nu leuker dan met deze leuke vriendinnenbox van koopeencadeautje.nl!

29,95
Thee Box

Thee Box

Wie houdt er nu niet van lekker theeleuten? Met deze theebox trakteer jij iemand waar jij veel om geeft op een lekker kopje thee.

24,95

Zomaar een cadeau geven
We doen het niet zo heel vaak, maar er is eigenlijk maar weinig leuker; iemand zomaar een cadeau geven! Vaak wachten we tot er een speciale aanleiding voor is en soms kunnen we ook niet anders op financieel vlak, maar toch is het enorm leuk om zomaar bij iemand aan te kloppen (of aan te bellen, natuurlijk) en ze zomaar een cadeau te geven. Misschien een vriendin die je een poosje niet hebt gezien of juist je zusje die net naar een andere stad is verhuisd. Waarom wachten tot er iemand jarig is of wachten tot bijvoorbeeld Moederdag of een andere speciale aangelegenheid?

De zomaar cadeaubox
Natuurlijk geef je, als je zomaar een cadeau wil geven, de Zomaar cadeaubox! Deze cadeaubox bestaat uit een Memory shelf met daarop een droogbloemen vaasje, met daarnaast ruimte voor een kaart die je verticaal neer kunt zetten, een geluksflesje met daarin een kaartje met de tekst ‘een knuffel op afstand’, en een zakje bloemenzaden met daarop de tekst ‘Vrolijkheid zaaien’. Met deze Zomaar cadeaubox shop jij binnen een handomdraai een compleet cadeau waarmee je iemands dag zomaar even opfleurt.

De thee cadeaubox
Even een lekker kopje thee drinken, wie houdt er nu niet van? Met onze thee cadeaubox geef jij iemand dat moment, dat genot, maar dan in de vorm van een cadeaubox. Deze cadeaubox is voorzien van een Louison theemok met een inhoud van 25cl, twee Liz & Jack stokjes met thee, een thee flesje met daaraan een kaartje met de tekst ‘Veel liefs’ en een heerlijke Tony Chocolonely melk chocolade reep. Een heerlijk momentje voor jezelf, maar dan verpakt in een cadeaubox. Niet omdat er iets aan de hand is, maar gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

De vriendinnen cadeaubox
Deze vriendinnen cadeaubox is speciaal samengesteld voor jou om te geven aan je beste vriendin. De cadeaubox is voorzien van een serveerplankje met daarop wat mooie droogbloemen, met onderin de hoek de tekst ‘Pluk het leven’, die in de serveerplank is gebrand. Daarnaast zit er een kaartje bij met twee armbandjes en zelfs een vaasje met daarin meerdere droogbloemen. Deze cadeaubox is superleuk om te geven en om te krijgen!