Klantenservice
0
Sluiten

Feestelijke verpakking

Een leuk ingepakt product is een leuk gegeven cadeau. Stel je eens voor dat je jarig bent en een supermooi ingepakt cadeautje krijgt, dan ben je toch helemaal blij? Het cadeautje alleen al is op dat moment superleuk om te krijgen, maar nog leuker om uit te pakken!

 

Een cadeautje voor een ander

Heb jij één of meerdere producten bij ons gevonden, die je maar al te graag als een mooi cadeautje wilt geven? Dan zit je bij Koopeencadeautje.nl goed! Wij houden er namelijk van als elk cadeautje net zo leuk is om te geven, als om te krijgen. Daarom worden bijna al onze producten altijd feestelijk ingepakt én veilig geleverd door onze bezorgdienst. Bij de grote producten, die wij verkopen in onze webshop, is het helaas niet mogelijk om deze feestelijk in te pakken. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan grote dozen met een bepaalde afmeting, waardoor het onmogelijk is om deze te voorzien van cadeaupapier.

 

Daarnaast bieden we gratis en persoonlijke bezorging aan in diverse plaatsen in de regio Twente. Zo heb je de mogelijkheid om jouw cadeautje nog sneller bij de jarige te laten bezorgen! Benieuwd of we ook in jouw woonplaats bezorgen? Neem dan snel een kijkje op onze Gratis persoonlijk bezorgd pagina.  

 

Een cadeautje voor jezelf

Je hoeft natuurlijk niet altijd iemand die jarig is te verrassen met een leuk cadeau, maar je kan ook prima een cadeautje voor jezelf kopen. Ben je trots op jezelf? Heb je een nieuw huis? Heb je nog wat verjaardags geld waar je graag wat moois voor wilt kopen? Of gewoon zomaar? Het kan allemaal! Juist dan, wanneer je een cadeautje voor jezelf koopt, is het extra leuk als het cadeautje feestelijk ingepakt is. Zo heb je toch nog iets uit te pakken, als het thuis afgeleverd wordt.