Klantenservice
0
Sluiten

Wij helpen je graag met zoeken.

Zit jouw cadeau er niet tussen?

Help mij kiezen

Zwangerschapscadeau

Zijn jullie in verwachting van een kindje en kunnen jullie niet wachten om dit te vertellen? Bekijk dan snel onze zwangerschapsbox! Deze box zit vol met leuke producten, waarmee je het bijzondere nieuws op een leuke manier kenbaar maakt aan je meest dierbare familie en vrienden.   De zwangerschapsbox Jullie zijn in verwachting, maar hebben het Toon meer

Prijs

-
1 Product
Zwangerschaps Box

Zwangerschaps Box

Jullie zijn zwanger! En dat wil je kenbaar maken aan je meest dierbare familie en vrienden en dat doe je het leukst met deze zwangerschapbox van Koopeencadeautje.nl!

Op voorraad
€ 29,95

Zijn jullie in verwachting van een kindje en kunnen jullie niet wachten om dit te vertellen? Bekijk dan snel onze zwangerschapsbox! Deze box zit vol met leuke producten, waarmee je het bijzondere nieuws op een leuke manier kenbaar maakt aan je meest dierbare familie en vrienden.

 

De zwangerschapsbox

Jullie zijn in verwachting, maar hebben het zo lang geheim gehouden, dat het nu tijd is om het te vertellen. Maar hoe? Nou, met deze zwangerschapsbox! Deze box is namelijk speciaal ontworpen om op een leuke manier aan te kondigen dat jullie in verwachting zijn. Een bijzonder, uniek en waarschijnlijk onverwachts cadeau! Kijken jullie er ook zo naar uit om al die gezichten te zien?

 

De zwangerschapsbox is voorzien van leuke cadeautjes, helemaal in baby-thema. Zo bestaat de box uit twee leuke babyschoentjes, een geluksflesje en een wensdoosje. Het geluksflesje is voorzien van een kaartje, waarop de tekst ‘Hoera! Zwanger!’ staat. In het geluksflesje zit een poppetje met daarop een rood hartje. Op de voorkant van het wensdoosje staat de tekst ‘Wij willen jullie iets vertellen’. Verder is de voorkant van het wensdoosje voorzien van meerdere open hartjes en kan het doosje opengetrokken worden om het kaartje te openbaren met daarop de tekst ‘Wij zijn zwanger!’, met daaronder een houten hartje.

 

 

Over By Romi

De oprichters van By Romi bedenken en maken hun artikelen met veel liefde. De artikelen bestaan uit mooie, lieve cadeautjes die je voor bijna elke gelegenheid aan iemand kunt geven. De collectie van BY ROMI onderscheidt zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Alle artikelen worden met de hand verpakt, dit zorgt voor een hoge kwaliteit van de artikelen.