Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Inspiratie nodig?
0
0
Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente

De leukste cadeautips op een rijtje!

Bij Koopeencadeautje.nl zijn cadeaus onze passie. Dat zeggen we niet zomaar; het is gewoon echt waar. Met een cadeau heb je de mogelijkheid om iemand die een moeilijke tijd doormaakt een hart onder de riem te steken, om iemand die jarig is te laten weten dat je (ook dit jaar) weer aan hem of haar hebt gedacht en dat allemaal zonder ook maar een woord te spreken. Met een cadeau geef en toon je je affectie, de liefde die je voelt voor die andere persoon. En dat is niet zomaar iets. En een mooi cadeau is ook niet zomaar iets. 

Op deze pagina gaan wij de leukste en beste cadeautips verzamelen waardoor jij binnen de kortste keren een cadeau-expert zult worden. Deze cadeautips posten we ook op onze Instagram, dus volg ons via Instagram om deze tips als eerste te zien. 

Cadeau tip #1
Zorg dat het cadeau past bij degene aan wie je het wil geven.
Dit lijkt een simpele tip, maar vaak kiezen we een cadeau of cadeau pakket dat we zelf leuk zouden vinden om te krijgen. Dit zegt alleen helemaal niks over of degene waar het cadeau voor bestemd is het cadeau ook leuk zal vinden. Verdiep je in zijn of haar interesses, luister aandachtig of hij of zij wat zegt over iets dat hij/zij altijd al eens gehad willen hebben. Maak het persoonlijk!

 

Cadeau tip #2
Koop nooit bonnen.
Bonnen zijn superhandige en makkelijke cadeaus. En dat is juist niet leuk. Niet alleen is het makkelijk (en degene die het krijgt weet meteen dat je er geen tijd en moeite aan wilde besteden), maar hij of zij weet ook meteen hoeveel geld jij aan hem/haar hebt uitgegeven. Een avondje naar de bios of een keer lekker uit eten. Hartstikke leuk, maar geef dan dat uitje cadeau. Neem hem of haar mee en zeg dat jij/jullie de rekening betalen.


Cadeau tip #3
Besteed geen geld maar tijd.
Een leuk cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Een kleinigheidje dat verwijst naar een gesprek of een leuke interactie die jullie eerder hebben gehad, kan veel leuker zijn dan een mooie jas waar je “per ongeluk” het prijskaartje aan hebt laten zitten.

 

Cadeau tip #4
Koop je cadeau online.
Wij vinden het erg belangrijk om lokale winkels te steunen, maar laten we wel wezen: online is er gewoon veel meer te verkrijgen. Ben je dus op zoek naar een heel specifiek cadeau? Zoek dan gewoon lekker online.

 

Cadeau tip #5
Voor iedere gelegenheid is er een passend cadeau.
Verjaardag? Valentijnsdag? Kerst? Jubileum? Er zijn tal van gelegenheden waarbij je maar wat graag een leuk cadeau wil geven en gelukkig zijn er ook tal van mogelijkheden om een bijpassend cadeau te vinden. Als het lokaal niet lukt, shop dan online. Een leuke cadeaubox voor Valentijnsdag? Bij ons ben je aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor verjaardagen en kraam cadeaus, dus neem snel een kijkje op de webshop.

 

Cadeau tip #6
Breng samen eens wat tijd door.
Een cadeau dat je hebt gekocht is hartstikke leuk en afhankelijk van de likes en dislikes van degene aan wie je het geeft kan hij of zij het leuk of superleuk vinden. Maar toch is het natuurlijk het leukste wanneer je gezelligheid cadeau geeft. Een gezellig avondje samen, thuis of uit, met een leuk spelletje of juist lekker eten. Verzorg eens een diner voor je BFF. Hij of zij zal het ongetwijfeld een topcadeau vinden!

 

Cadeau tip #7
Praktisch of juist stijlvol?
Geef je een praktisch cadeau (je hebt laatst tenslotte zo’n mooie hark gezien) of juist een stijlvol cadeau (zoals een mooi vaasje met droogbloemen)? Dit hangt echt volledig af van degene aan wie je het cadeau wil geven. Het leukste is wanneer je die middenweg weet te bewandelen en een cadeau kunt geven dat zowel praktisch als stijlvol is. Een supermooi telefoonhoesje of bijvoorbeeld leuke placemats. Praktisch, maar toch stijlvol!

 

Cadeau tip #8
Een mooie, persoonlijke kaart.
Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Maar dat betekent niet dat die woorden niet gezegd hoeven te worden. Schrijf eens een mooie, persoonlijke brief of kaart waarin jij iemand laat weten hoe waardevol hij of zij voor jou is. Onderschat de kracht van woorden vooral niet!

 

Cadeau tip #9
Think outside the box!
Wie is dit gezegde inmiddels niet helemaal zat?! Maar het is wel leuk om dit zo nu en dan eens toe te passen bij het kopen van een leuk cadeau. Heeft iemand alles al (of beweert hij of zij dat hij / zij alles al heeft), geef dan iets dat ze niet verwachten en dat jij misschien ook niet snel zou geven. Misschien wakker je wel een nieuwe hobby aan of geef je iemand iets waarvan hij of zij helemaal niet wist hoe leuk het is.

 

Cadeau tip #10
Think INSIDE the box.
We draaien het een keer om. Bij Koopeencadeautje.nl verkopen we namelijk tal van superleukecadeauboxen voor uiteenlopende gelegenheden. De cadeaus in deze cadeauboxen zijn misschien wel voor de hand liggend, maar zijn niet voor niks klassiekers. Dus neem snel een kijkje op onze webshop. Een compleet en superleuk cadeau koop je voordelig en snel, via Koopeencadeautje.nl!


Cadeau tip #11
Voorzie een cadeau van een personal touch!
Een persoonlijk cadeau is altijd leuker dan een onpersoonlijk cadeau. Zo zal een boek, dat je hebt uitgekozen omdat je weet dat het gaat over iets dat de jarige leuk vindt, het veel beter doen dan bijvoorbeeld een nieuwe bezem. En je maakt het nog leuker door één van de eerste bladzijdes van dat boek te voorzien van een persoonlijke tekst, waarin je je BFF laat weten hoeveel ze voor je betekent. Zo maak je een gekocht cadeau toch persoonlijk.

 

Cadeau tip #12
Wees creatief.
Niets haalt het bij een cadeau dat jij zelf hebt gemaakt. Kun je tekenen? Maak een leuke tekening en lijst deze in. Schrijf je graag of ben jij goed met typografie? Schrijf een persoonlijk gedicht op een mooie manier en geef deze cadeau. Creatief zijn hoeft niet alleen met veel knip en plakwerk, maar kan zoveel verschillende vormen aannemen. Laat die creativiteit de vrije loop voor een cadeau dat alleen jij kan maken.


Cadeau tip #13
Laat je inspireren.
Ben je alweer toe aan je 100ste cadeau en heb je simpelweg geen inspiratie meer? Ga dan lekker online windowshoppen of zoek een blog of inspiratie pagina. Alles, maar dan ook echt alles is online te vinden, dus waarom niet die cadeau inspiratie waar jij zo verlegen om zit?

 

Cadeau tip #14
Geef iets dat jullie band goed weergeeft.
Je geeft niet iedereen zomaar een cadeautje. Waarschijnlijk geef je alleen cadeaus aan diegenen die heel belangrijk voor je zijn. Dan is het natuurlijk juist heel leuk om een cadeau te geven waarin je de band die jullie delen terugziet. Dit kan letterlijk zijn (een mooie foto in een mooi lijstje) maar ook figuurlijk (geef een cadeau dat alleen jij kan geven en dat een speciale betekenis heeft voor jullie beiden).

 

Cadeau tip #15
Laat je cadeau bezorgen.
Het is natuurlijk superleuk om persoonlijk een cadeautje te geven, maar vaak ziet diegene het al een beetje aankomen. Je kunt iemand echt verrassen door een leuk cadeau bij hem of haar thuis te laten bezorgen. Een mooie bos bloemen is altijd leuk, maar ook via Koopeencadeautje.nl laat je de leukste cadeauboxen bij je beste vriend of vriendin thuis bezorgen. Op jouw verzoek voorzien we zelfs een kaart naar keuze van een persoonlijke, handgeschreven boodschap, zodat jouw BFF meteen weet van wie dat superleuke cadeau afkomstig is.

 

Cadeau tip #16
Zorg dat je cadeau Futureproof is.
Geef geen cadeaus die met een maand alweer uit de mode zijn of waar na een maand alweer een nieuwe en betere versie van te verkrijgen is. Zorg dat je cadeau futureproof is, zodat degene aan wie je het geeft er langere tijd plezier van mag hebben. Het voelt ook een stuk beter wanneer je iemand je cadeau langere tijd ziet gebruiken i.p.v. dat je ze bij de volgende ontmoeting alweer met een nieuw model in de weer ziet.

 

Cadeau tip #17
Cadeautje voor jezelf.
Vergeet ook vooral jezelf niet. Bij Koopeencadeautje.nl geloven wij in de kracht van het cadeau en die kracht mag je ook voor jezelf inzetten. Zie je iets leuks liggen dat je echt graag wil hebben of zie je online iets waarvan jij denkt dat het echt een verrijking voor je leven zal zijn? Koop het dan gewoon en verwen jezelf met een mooi cadeau. Je verdient het.

 

Cadeau tip #18
Geef zelf een nieuw voorbeeld.
Bij het cadeau kopen kijken we al snel naar waar degene voor wie het is interesse in heeft. En dat is hartstikke goed. Maar soms kan het ook juist verrijkend zijn wanneer je een goede vriend attent maakt op iets waar jij interesse in hebt of iets waarvan jij denkt dat hij of zij het ook heel leuk zal vinden. Geef eens iets waar jij een passie voor hebt of waarvan je weet dat het de begiftigde nader tot zijn of haar partner zal laten komen. Broaden your horizons!

 

Cadeau tip #19
Vier de belangrijke momenten.
Verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Kerst en ga zo maar door! Er zijn tal van dagen in het jaar waar je rekening mee moet houden en waarop jouw geliefden misschien toch wel een leuk cadeautje verwachten. Vaak worden het moetjes, maar dit hoeft niet zo te zijn. Vier deze belangrijke momenten niet omdat het moet of verwacht wordt, maar juist omdat het belangrijke momenten zijn. Laat deze momenten absoluut niet aan je voorbij gaan en laat je geliefden juist weten hoe belangrijk ze voor je zijn.

 

Cadeau tip #20
Een onverwacht cadeau is een leuk cadeau.
Bij Koopeencadeautje.nl hebben we een verjaardag cadeaubox, een Moederdag cadeau pakket, een Kraam cadeau box en natuurlijk een Kerst cadeaubox. Allemaal mooie momenten om jouw geliefden te verrassen met een mooi cadeau. Toch is het nooit echt verrassend wanneer je op deze momenten cadeaus geeft. Geef eens een cadeautje, gewoon zomaar. Zoals onze Zomaar cadeaubox, die je iemand cadeau geeft niet omdat het weer eens nodig is, maar juist om diegene te verrassen op een moment dat hij of zij het niet verwacht.

 

Cadeau tip #21
Geef ervaringen.
Het klinkt heel vaag, dat snappen we, maar een middag wandklimmen? Of met een bootje door de grachten in Amsterdam? Allebei leuke ervaringen die je iemand cadeau kunt geven. Geen douchegel die ze bij de rest van de badspulletjes zetten en niet meer naar omkijken, maar een leuke ochtend, middag of misschien wel avond met een leuke activiteit die jullie samen beleven en waar jullie samen met veel plezier op kunnen terugkijken.

 

Cadeau tip #22
Leuk ingepakt. Leuk gegeven.
Niet alleen het cadeau zelf, maar ook het uitpakken van dit cadeau behoort tot de cadeau-ervaring. Vergeet dus vooral niet om het cadeau leuk in te (laten) pakken. Je kunt dit laten doen in de winkel waar je het cadeau koopt, maar je kunt het ook zelf leuk inpakken met wat doorzichtige folie, wat opvulmateriaal en misschien wel een leuk en persoonlijk, handgeschreven kaartje. Wees creatief!

 

Cadeau tip #23
Geef samen een cadeau.
Als je er zelf niet helemaal uit komt kun je ook samen met een vriendin of vriend een cadeau kopen voor jullie gezamenlijke BFF. Samen kun je net wat meer kopen en je ontloopt meteen het risico dat jouw cadeau misschien wel net wat minder oogt dan dat van je vriend of vriendin. Ga er samen voor zitten en denk samen na over een leuk cadeau.

 

Cadeau tip #24
Vraag wat iemand als cadeau zou willen krijgen.
Het lijkt misschien voor de hand liggend en het geeft lang niet altijd de antwoorden waar je op hoopt, maar je kunt ook gewoon vragen wat je vriend of vriendin voor zijn of haar verjaardag zou willen hebben. De één heeft hier sterkere ideeën bij dan de ander en vaker dan niet zul je het antwoord “ik vind het al leuk dat je er bent” krijgen waar je echt helemaal niks aan hebt, maar je kunt het altijd vragen! Niet alleen krijg je misschien wel een goed idee, maar je laat hem of haar ook meteen weten dat jij al aan het rondkijken bent voor een leuk cadeau. Wel zo attent!

 

Cadeau tip #25
Geef meerdere cadeaus.
Eén cadeau of juist meerdere kleine cadeaus? Beiden hebben hun voor- en nadelen. Bij Koopeencadeautje.nl bieden we je beide opties. Voor een wat groter cadeau kies je voor een mooie en complete cadeau box. Voor meerdere kleine cadeaus ga je voor de losse cadeaus. Of je nu één of meerdere losse producten besteld, wij pakken alle cadeaus leuk voor je in zodat jij verzekerd bent van een mooi cadeau (of mooie cadeaus).

Koopeencadeautje.nl

De mooiste cadeaus voordelig en snel, bij Koopeencadeautje.nl

Heb je vragen?

Telefoon

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00

+31630210762

E-mail

Binnen 24u reactie

Stuur mail

Social media

Blijf op de hoogte

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

Koopeencadeautje.nl

Varsenerstraat 4
7731DC Ommen Bekijk op Google Maps

BTW nummer: NL004762378B61
KvK handelsregister: 89801393

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »