Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Koopeencadeautje biedt gratis inpakservice aan in Ommen

Koopeencadeautje: dé cadeauwinkel van Ommen

Met ingang van ongeveer juli 2023 is Koopeencadeautje in Ommen te vinden als fysieke winkel. Daarnaast is Koopeencadeautje nu al online te vinden. Mijn winkel onderscheidt zich van andere winkels, doordat je bij mij een compleet cadeau of een heuse themadoos met inhoud kunt bestellen. Bovendien kun je de inhoud aanpassen aan de persoon voor wie jouw cadeau bestemd is.

Een mooie verpakking maakt van een standaard artikel een ware cadeaubeleving

Wanneer je in mijn winkel in Ommen komt om iets te kopen, dan wil je natuurlijk ook graag dat het mooi wordt ingepakt. Want een cadeautje mag een beleving op zich zijn! En wat ik aanbied als cadeau-inpakservice gaat verder dan alleen maar een leuk cadeaupapiertje. En het leukste is nog wel dat het voor jou gratis is!

Waarom zoveel extra moeite?

Ik weet niet hoe jij het vindt om een cadeautje te krijgen, maar ik vind het altijd het leukst wanneer iemand de tijd en moeite heeft genomen om een persoonlijke tintje aan het cadeau te geven. Bijvoorbeeld door een met de hand geschreven persoonlijke boodschap op een leuk, passend kaartje te schrijven. Of door mijn favoriete kleur te gebruiken bij de keuze voor cadeaupapier. Maar ook de inhoud is voor mij belangrijk. Daarnaast maak ik graag iemand anders blij met iets unieks!

Kan ik ook voor iets neutraals kiezen?

Stel je voor dat je hoort dat je vriendin in verwachting is. Om er zeker van te zijn dat je op tijd een kraamcadeautje hebt, kies je alvast een leuke geboortebeer uit. Wel een neutrale, want je weet nog niet of het een meisje of een jongetje wordt. Maar hoe doe je dat dan met het laten inpakken ervan? Bij de kleur roze denk je al snel aan een meisje en bij de kleur blauw aan een jongen. Maar wanneer je kiest voor bijvoorbeeld zacht geel, groen of beige kun je eigenlijk alle kanten op. Deze kleuren kun je gelukkig ook met elkaar combineren, waardoor je een kleurig geheel krijgt.

Kan ik alleen maar kiezen voor cadeaupapier?

Wanneer je gebruik maakt van mijn gratis inpakservice, kun je er ook voor kiezen om de cadeautjes, die apart van elkaar zijn ingepakt, samen te voegen en te laten voorzien van transparante folie. Gecombineerd met speciaal tissuepapier en eventueel een (naam)ballon, maak ik jouw kraamcadeau compleet.

Kan ik alleen van deze optie gebruik maken bij een kraamcadeau?

Omdat ik vind dat ieder cadeau(tje) een belevenis op zich mag zijn, maak ik van ieder cadeau iets unieks. Want waarom zou je alleen maar zoiets moois kunnen kiezen, wanneer je op kraamvisite gaat? Ik wet zeker dat jij ook graag met iets bijzonders op de stoep wilt staan! Daarom vraag ik jou je wensen aan te geven, zodat ik ermee aan de slag kan gaan.

Een cadeau zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen?

Soms kost het je al moeite genoeg om iets te vinden dat je cadeau kunt doen. En soms ben je misschien niet zo handig in het inpakken van een cadeautje. Of misschien heb je daar gewoon geen zin in. Wat de reden ook is, dat is voor mij geen probleem! Sterker nog: Ik vind het alleen maar leuk wanneer ik van jouw vondst een uniek cadeautje mag maken. En door deze inpakservice aan jou aan te bieden, zit er een groot verschil tussen een thema cadeaudoos en een cadeau uit mijn winkel. Een thema cadeaudoos verstuur je rechtstreeks naar de ontvanger van het cadeau, terwijl een cadeau uit mijn winkel persoonlijk als bijzondere ervaring wordt aangeboden aan de gelukkige ontvanger.

Kan ik van ieder artikel een cadeau laten maken?

Met uitzondering van de meubels (omdat die daarvoor te groot en te onhandig zijn,) kun je eigenlijk alles laten inpakken tot een cadeau. Houd er wel rekening mee, dat deze inpakservice alleen geldt voor aankopen in de fysieke winkel! Wanneer je iets gaat verzenden, moet je er rekening mee houden dat een pakket tijdens transport heen en weer geschud kan worden. Wanneer je er dan iets in hebt zitten dat is verpakt in transparante folie en tissuepapier, dan raakt dit gemakkelijk verkreukeld. En dat is toch wel jammer. Want een leuke verpakking maakt van iets standaards toch iets heel speciaals, nietwaar?

Kom en maak van jouw cadeautjesjacht de ultieme shopervaring!

Houd op mijn Home pagina in de gaten wanneer mijn fysieke winkel wordt geopend en kom daarna ook gezellig in mijn winkel snuffelen. Word aangenaam verrast door mijn aanbod en scoor als één van de eersten je cadeautje dat door mij persoonlijk wordt ingepakt met mijn gratis inpakservice. Ik zie je snel!

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »