Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Ommer Bissingh en Koopeencadeautje: Voor elk wat wils

Koopeencadeautje en Ommer Bissingh

Ben je (toevallig) in de buurt van Ommen? Bijvoorbeeld in Dalfsen, in Hardenberg en woon je daar of ben je er dit jaar op vakantie? Dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de Ommer Bissingh. Bijvoorbeeld voordat of nadat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn winkel. Op het moment van schrijven, is nog niet helemaal zeker of ik ook op de Ommer Bissingh te vinden zal zijn. Het zit al wel in de planning, maar het ligt er natuurlijk ook aan hoe druk de winkel op dat moment bezocht wordt. Buiten de Ommer Bissingh om is er trouwens ook genoeg te doen. Kijk hier maar eens bij Vechtdaloverijssel.nl of hier voor leuke tips voor kids. Natuurlijk kun je nog veel meer sites bezoeken om ideeën op te doen.

Misschien ben jij ook wel benieuwd naar wat Ommer Bissingh inhoudt?

De Ommer Bissingh is de benaming voor een serie evenementen in Ommen, die per datum hun eigen onderwerp hebben. En dus ook hun eigen publiek. Want niet iedereen houdt van blaasorkest muziek of van een kofferbakverkoop. Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, is er gekozen voor veel verschillende onderwerpen. Op de maandag die aan de jaarmarkt vooraf gaat, wordt door het luiden van de Ommer Bissinghbel het zomerseizoen geopend. Van oorsprong is de Ommer Bissingh een traditionele jaarmarkt, die al sinds het jaar 1557(!) wordt gehouden op de tweede dinsdag in juli. Lees hier meer. Tijdens de zomerperiode komt de Ommer Bissingh meerdere keren voorbij.

Toch liever een cadeautje shoppen in de winkel?

Wil jij zeker weten dat je slaagt voor een leuk cadeautje? Dan kun je vanaf medio 2023 terecht in de fysieke winkel van Koopeencadeautje. En hier maak ik van jouw cadeautjesshopping een ware cadeau-ervaring. Compleet met mijn gratis inpakservice. Hiermee maak ik van een standaard artikel iets speciaals voor diegene, die jij voor ogen hebt. Natuurlijk kun je een bezoek aan mijn winkel ook prima combineren met een bezoek aan één van de andere winkels in hartje Ommen of met een bezoekje aan een restaurant voor een warme kop koffie met een gebakje, heerlijke fris drankje of een (klein) hapje.

Op vakantie naar Ommen en dan…

Misschien sta je op of  ga je naar een camping in Ommen, sta je op een camperplaats of verblijf je in een hotel in de buurt. Ook dan is een dagje winkelen echt een aanrader! Combineer het gerust met één van de vele andere bezigheden in (de omgeving van) Ommen. Want, of je nu op slippers over de Ommer Bissingh slentert of in je business look naar mijn winkel (of mijn stand op de Ommer Bissingh) komt, ik help je graag aan die leuke herinnering aan je vakantie of dat unieke cadeautje voor je vriend(in) of familielid, leuk verpakt of verstuurd vanuit mijn winkel naar de gelukkige ontvanger.

Voor elk wat wils

Misschien ben je op zoek naar iets waarbij de nadruk ligt op kinderen. Een cadeautje voor een kind is vaak snel gevonden. Immers, een kinderhand is gauw gevuld. Maar misschien wil jij je (mannelijke) partner wel een dagje extra aandacht geven. Denk dan eens aan de “Meer voor Mannen” uitvoering van de Ommer Bissingh. In Ommen zie je die dag de mooiste outdoor showroom van heel Nederland! (En dan kun jij ondertussen lekker rustig rondneuzen in mijn winkel, zonder dat je man zich hoeft te vervelen…) Ben jij meer iemand, die niets liever doet dan alle rommelmarkten en fancy fairs afstruinen? Ook jij kunt je hart ophalen tijdens de “Kofferbakverkoop” van Ommer Bissingh. Combineer dit eens met iets nieuws of retro uit mijn winkel en jouw dag kan niet meer kapot.

Klaar met struinen en slenteren?

Heb je er even helemaal genoeg van of heb je dringend behoefte aan een pauze? Dan kun je natuurlijk op één van de vele terrasjes gaan zitten om iets te eten en/of te drinken. Of om een ijsje (van eigengemaakt schep- en softijs) te eten bij Ekkelenkamp: Een begrip in Ommen en de wijde omgeving! Of op het terras van Hotel De Zon, waar ze het goede leven serveren. Dat is al net zo’n begrip in en rond Ommen. Dus: Wat je ook van plan bent om te gaan doen deze zomer, ik zie je graag bij Koopeencadeautje!

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »