Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Maak van winkelbezoek aan Koopeencadeautje een compleet dagje uit

Wat is er te vinden in Ommen?

Je herkent het vast wel: Jij wilt graag winkelen, maar degene die met je meegaat is meer een type van… allesbehalve winkelen. Om allebei een leuke dag te ervaren kun je ervoor kiezen om iets heel anders te gaan doen, maar je kunt er ook voor kiezen om verschillende dingen met elkaar te combineren. Is jouw BFF gek op museums of een wandeling langs water of over een landgoed? Denk dan eens aan alle mogelijkheden die Ommen te bieden heeft.

Waar vind ik iets leuks om te gaan doen?

Via een zoekmachine kun je verschillende zoekopdrachten invoeren om leuke ideeën op te doen. Zo kun je zoeken op Gemeente Ommen of Hotel Ommen om van alles over Ommen en hotels in (de buurt van) Ommen te vinden. Ook wanneer je zoekt op VVV Ommen. Wil je liever minder moeite hoeven doen? Dan kun je altijd op de bonnefooi naar Ommen gaan en kijken wat er op dat moment te doen is. Zo kun je naar één van de musea, maar ook naar een restaurant of hotel. Of misschien ben jij wel één van die ondernemende types, die graag kanovaren of vliegeren of misschien houd jij juist meer van lasergamen, paintballen of speel je graag midgetgolf of ga je liever een keer met een huifkar rijden. In Ommen kan het allemaal.

Hoe vind ik andere informatie?

Je kunt ook via andere zoekopdrachten iets opzoeken over (activiteiten in) Ommen. Denk bijvoorbeeld eens aan Buienradar Ommen of Funda Ommen. Dat kan ook handig zijn wanneer je iets in de buitenlucht wilt doen, zoals een bezoekje brengen aan het Bostheater Ommen, Klimpark Ommen of een bezoekje aan een restaurant in Ommen of Kasteel Eerde. Of je zoekt op Top 100 Ommen.

Is er ook iets dat ik binnen kan doen?

Natuurlijk is er ook veel keuze in dingen die je kunt doen, ongeacht het weer. Kies eens voor een museumbezoek of kom gezellig winkelen. En wanneer je toch in de buurt bent, stap dan ook eens bij Koopeencadeautje naar binnen. Geheid dat ik iets in mijn winkel heb waar jij blij van wordt!

Waarmee kan ik een bezoekje aan Koopeencadeautje nog meer combineren?

Behalve alle hiervoor benoemde opties kun je ook nog kiezen voor een bezoek aan één van de Ommer Bissingh dagen. Of je combineert je bezoekje aan mijn winkel met een lekker ijsje op het terras van Ekkelenkamp Ommen of op één van de andere gezellige terrasjes in het centrum van Ommen. Behalve een dagje uit naar Ommen kun je er ook vakantie vieren op één van de vele campings, in één van de vele hotels of in een B&B. En wanneer je liever een zakelijke meeting wilt combineren met een beetje ontspanning, maak dan eens een stedentrip naar Ommen, Zwolle of Hardenberg. Zoals je ziet, kun je heel veel kanten uit (vanuit of) in Ommen.

Kan ik alleen maar cadeautjes kopen bij Koopeencadeautje?

Koopeencadeautje heeft een uitgebreid assortiment producten. Om het kiezen iets gemakkelijker te maken, heb ik onder het kopje Cadeaus de volgende categorieën gemaakt: Koken & Tafelen / Home & Living / Kinderen & Baby / Sieraden & Horloges. Deze kun je dus eenvoudig online vinden. In mijn winkel zijn verschillende hoeken waarin een categorie centraal staat. Online heb je bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een cadeaudoos, waarin je alle leuke items samenvoegt, die jij hebt uitgezocht. En of je nu iets voor jezelf voor thuis koopt of een cadeau voor je BFF of voor iemand anders, het kan allemaal.

Ik heb in jouw winkel een cadeau gevonden; pak jij die extra mooi voor mij in?

Stel je voor dat je (eindelijk) iets leuks hebt weten te scoren, dan wil je dit natuurlijk ook mooi ingepakt hebben. Bij mij kun je gebruik maken van mijn gratis inpakservice. Daarmee maak ik van jouw standaard cadeautje een unieke cadeau belevenis! En heb je nog tips nodig omdat je nog niet helemaal tevreden bent over jouw cadeautje of omdat je nét niet het juiste artikel kunt vinden? Ik help je graag verder. Samen maken we er iets moois van!

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »