Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Back To School

De zomervakantie is helaas ten einde! En na de zomervakantie is het weer tijd om back to school te gaan. Koopeencadeautje.nl helpt jou graag met de voorbereidingen! Bij ons vind je namelijk een hoop schoolartikelen waar iedereen blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan pennen en schriften, maar ook schoolagenda’s, kaftpapier en rekbare boekenkaften. Of ben je toe aan een nieuwe schooltas? Bij ons heb je de keuze uit ruim 50 verschillende schooltassen! Doordat er zó veel keuze is, is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Dankzij de verschillende prints en kleuren kun je met de schoolspullen van Koopeencadeautje.nl eindeloos mixen & matchen.

 

Personaliseren
Geef een twist aan je schoolagenda of aan je gekafte boeken door ze te personaliseren met leuke foto’s van jou en je beste vrienden! Of koop onze washi tape in de vrolijkste kleuren. Zo kun je naar school gaan met een zelfontworpen agenda of boek! Het is ook leuk om zelf mooie tekeningetjes te maken en die uit te knippen en op te plakken!

 

Weekplanner
Om weer een beetje in het ritme te komen na zo’n lange vakantie kan een planner je helpen meer overzicht te geven. Met de weekplanner plan je gemakkelijk je huiswerk in en wanneer je tijd hebt om te sporten of leuke dingen te doen met je vrienden. Hang de weekplanner in de keuken op zodat iedereen ervan op de hoogte is wat je die week gaat doen! Zo voorkom je dubbele afspraken.

 

Markers
Vooral voor studenten zijn gekleurde markers onmisbaar tijdens de lessen en colleges! Met markeerstiften kun je belangrijke zinnen, woorden of tekstdelen een kleurtje geven. Zo maak je in één oogopslag duidelijk wat van belang is. Op deze manier kun je meer overzicht in je tekst creëren en kun je hier ook makkelijk een samenvatting van maken. Kortom; een markeerstift is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die aan de slag moet met grote lappen tekst.

 

Stay Hydrated
Als kinderen voldoende water drinken heeft dat gigantische gezondheidsvoordelen. Uit onderzoek van de universiteiten van Londen blijkt dat studenten die water drinken tijdens examens beter presteren dan studenten die dat niet doen. De studenten die water dronken scoorden tot wel 5% hoger dan de studenten die dat niet deden. Bij jongeren kinderen was het verschil zelfs nog groter, tot wel 10%. Wij bieden vele drinkflessen voor kinderen, tieners en volwassenen die handig zijn om mee te nemen.

 

Veel succes en plezier op school!

 

Ben je dol op cadeautips? Bekijk hier al onze tipsOf volg ons op Instagram

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »