Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

De leukste cadeaus voor baby’s en kinderen

Inspiratieloos voor een leuk kraamcadeau of cadeau voor je eigen baby of peuter? Wij helpen jou graag een handje! Bij Koopeencadeautje vind je de allerleukste cadeaus voor baby’s en kinderen. Verwen alle baby’s en kinderen met de lekkerste zeepjes en douchegellen voor onder de douche of in bad! In deze blog delen wij de mooiste cadeaus voor baby’s en kinderen. 

 

Het merk Cottonbaby  
Wij zijn verliefd op het merk Cottonbaby, omdat alle artikelen gemaakt zijn van 100% katoen. Katoen is een fijne stof, omdat het zacht en glad is en niet kriebelt. Katoen is makkelijk wasbaar en is daarom een ideale stof voor alle moeders onder ons ;)  

Wij verkopen onder andere: dekens, slaapzakken, krabwantjes, aankleedkussen-hoezen en nog veel meer! Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor een kind of een pasgeboren baby? Bekijk dan ons ruime assortiment met de mooiste cadeaus van Cottonbaby.  

 

Knuffels Cottonbaby 
Kinderen zijn dol op zachte knuffels, meestal in de vorm van een lief dier. Knuffels worden gebruikt als troost, als vriendje en als hulp bij het in slaap vallen en om te ontspannen. Een knuffel is niet alleen zacht maar ook een decoratief item voor de kinderkamer! We hebben meerdere konijnen knuffels, waarin een konijn te herkennen is doordat ze een hoofdje met lange oren hebben. De rest van de knuffel bestaat uit een soepele doek van 100% katoen, die gemakkelijk vast te houden is door kleine kinderhandjes. Daarnaast bevordert zo'n knuffel de fijne motoriek en tastzin van je kindje.  

 

Speendoekjes Cottonbaby 
Speentjes raak je snel kwijt, omdat ze zo klein zijn. Daarom is een speendoekje de perfecte oplossing! Een speendoekje is een doekje of lapje met een lusje eraan, die je aan de speen van je baby knoopt. Wij hebben een ruim assortiment met de schattigste speendoekjes voor jongetjes en meisjes! Denk hierbij aan: verschillende kleuren zoals kakigroen, okergeel en oudroze, maar ook diverse designs zoals een stoere jungle print met meerdere gekleurde dieren of een cottonflower print met mooie romantische roze bloemetjes tegen een witte ondergrond. Een speendoekje is het perfecte cadeau om weg te geven en stiekem nog leuker om te krijgen! Alle speendoekjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn gemakkelijk wasbaar. 

 

Kruikzak Cottonbaby 
Om je kindje lekker warm te houden, heb je een kruik met een kruikzak nodig. De kruikzakken van Cottonbaby zijn gevoerd met dikke badstof, dat de warmte goed vasthoudt. In het begin kunnen baby's hun temperatuur nog niet goed op peil houden. Daarom is een kruikje de perfecte oplossing. Bovendien is een kruikje heerlijk warm.  

Tip! Leg het kruikje voor het slapengaan in het ledikantje van je baby. Zo is het bedje al heerlijk op temperatuur wanneer je je baby in bed legt. 

 

Babymutsjes Cottonbaby 
Met een babymutsje bescherm je het hoofdje van jouw baby tegen kou, zon of regen. Het hoofdje van je baby blijft door het dragen van een mutsje lekker warm en wordt gedragen vanaf onmiddellijk na de geboorte! Een kindje verliest de meeste warmte via het hoofd, wat wordt voorkomen door het dragen van een super schattig mutsje uit onze Cottonbaby collectie! Een babymutsje is mega leuk om te geven aan een kersverse moeder als kraamcadeau. Omdat iedereen een andere smaak en stijl heeft, zijn de babymutsjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een mutsje tussen bij dat perfect bij jou past! 

 

Verzorgingsproducten 
Het is belangrijk om goed voor het tere huidje van een baby te zorgen en daarom verkopen wij allemaal milde, verzorgende en verzachtende producten voor onder de douche of in bad.  

Maak kennis met bijvoorbeeld een heerlijke schuimende douchefoam. Naïf Baby & Kids Happy Shower Foam is een douchegel, die na aanraking met water verandert in een doucheschuim. Het product is perfect geschikt voor de huidjes van alle jonge kinderen en baby’s. Het doucheschuim is vrij van chemische conserveringsmiddelen en schadelijke stoffen.  

Bekijk ons volledige verzorgingsassortiment van Naïf op onze website! 

Wij hopen dat je na het lezen van onze blog genoeg inspiratie hebt opgedaan voor de allerleukste cadeaus voor baby’s en kinderen.  

Ben je dol op cadeautips? Bekijk hier al onze tips! Of volg ons op Instagram

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »