Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Valentijnsdag op afstand

Maak je geen zorgen - een Valentijnsdag op afstand hoeft niet verdrietig te zijn! Met een beetje creativiteit zijn er genoeg leuke, virtuele manieren om Valentijnsdag samen te vieren... Zelfs als jullie niet fysiek samen zijn!

 

Date night via facetime

Er zijn zo veel verschillende dingen die je kunt doen met elkaar via facetime!

 

Dineren

Samen eten is natuurlijk een groot ding voor koppels, gelukkig kan dit ook heel makkelijk virtueel. Denk bijvoorbeeld aan samen een verrassings-etentje te creëren. Dit is een idee waarbij jullie voor elkaar eten bestellen, je weet dus niet wat de een voor de andere heeft uitgekozen.

Een ander leuk idee is om een oude date na te doen. Je kleed je helemaal hetzelfde en besteld ook hetzelfde eten als dat je toen deed! Een kijkje in het verleden en leuke herinneringen samen is een onwijs leuke manier om je avond door te brengen!

En als we toch op het onderwerp van eten zijn, is een bak/kookwedstrijd ook een grappig idee. Jullie koken allebei hetzelfde en gaan daarin met elkaar de strijd aan. De tijd vliegt dan voorbij als je gaat videochatten terwijl je kookt en het daarna gezellig op eet!

 

Bucketlist

Een lange afstand is niet voor altijd, door het maken van een gezamenlijke bucketlist met je lange afstand partner is een geweldige manier om jezelf daaraan te herinneren.

Plan samen een virtuele date in en geef het een doel: gebruik de tijd om samen alle leuke dingen uit te zoeken die je samen zou willen doen in de komende jaren, en plan deze in!

 

Filmavond

Een film kijken samen wordt natuurlijk vaak gedaan door koppels, dit kunnen jij en je lange afstand partner natuurlijk ook! Dit kun je doen door samen een film online te kijken. Een goede optie hiervoor is Netflix Party, je kijkt dan dezelfde film op hetzelfde moment! Tegelijkertijd videochatten en commentaar geven laat het helemaal voelen alsof je echt naast elkaar zit. Een romantische film is natuurlijk een perfecte optie. Zorg er ook voor dat jullie beide een voorraad van je favoriete filmsnacks bij je hebt!

 

We hopen dat je met deze tips, ondanks dat je niet fysiek samen bent, er een geweldige Valentijnsdag van kan maken dit jaar!

 

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »