Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Vrouw! Beurs 2023, wij zijn er bij!

VROUW! Beurs 2023

Op 24, 25 & 26 maart 2023 staan wij op de Vrouw! beurs. Deze beurs staat helemaal in het teken van alles wat te maken heeft met het vrouwzijn en met meer dan 260 stands / winkels zullen jij en je vriendinnen deze dag niks tekort komen. Je geld is aan het einde van de dag misschien wel op! Ook in 2023 wordt de Vrouw! beurs gehouden in het WTC Expo te Leeuwarden dat middels verschillende routes goud bereikbaar is. Ook met het openbaar vervoer is het WTC Expo goed bereikbaar. 
Met de Early Bird Tickets die je online kunt bestellen bespaar je maar liefst € 3,50 op de kassaprijs, dus houd de Tickets pagina van de Vrouw! beurs goed in de gaten en shop die Tickets voor extra voordeel. Hopelijk zien we jou en je vriendinnen op 24, 25 of 26 maart 2023 bij onze stand op de Vrouw! beurs waar je de leukste cadeautjes shopt voor jezelf, een vriendin of een ander geliefd persoon.

 

Tips

We delen de belangrijkste tip als eerst! Wanneer je een bezoekje brengt aan een beurs is het belangrijk om goed uitgerust te zijn, want het is een dag met vele indrukken, veel nieuwe gezichten en een energieke sfeer. Het is handig om je voor te bereiden zodat je je tijd zo effectief mogelijk benut!

 

Tip 2: Wat is je doel?

Vraag jezelf af: Waarom ga ik naar de beurs toe en wat wil ik uit deze dag halen? Natuurlijk hoef je niet met een doel een beurs te bezoeken, het kan simpelweg ook een leuk uitje zijn met je gezin of vrienden waar je de gezelligheid opzoekt en inspiratie wilt opdoen, maar ben je naar iets specifieks opzoek? Dan is het handig om voor jezelf na te denken wat je doel is en of de gekozen beurs daarbij past. Een doel kan zijn dat je een cadeau voor je vriend(in) zoekt die bijna jarig is of je iets voor in je interieur zoekt.

 

Tip 3: Bekijk het programma van de beurs

Lees je voordat je naar de beurs gaat eventjes in op de website van de beurs, zo kun je ontdekken wat er allemaal te zien en te doen is. Komt het overeen met je verwachtingen? Dan is deze beurs perfect geschikt voor jou! Ga je samen met je gezin (en kleine kinderen) naar een beurs? Dan is het handig om te weten of er bepaalde activiteiten zijn geregeld speciaal voor kinderen, zodat ze zich niet vervelen.

 

Wij hopen dat je gezellig langskomt op de Vrouw! beurs in Leeuwarden! Voor meer info en de ticketverkoop klik hier.

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »