Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente
Necesita inspiración?
0
0
Tarjeta personalizada gratuita
Envoltorio festivo
Entrega en mano en Twente

Wat te doen op Moederdag

Als je op zoek bent naar de beste manier om je moeder te laten voelen als de absolute koningin die ze is deze Moederdag, dan ben je op de juiste plaats. Of je het nu samen thuis doorbrengt, ergens afspreekt of het op afstand viert, wij hebben de beste dingen om te doen op Moederdag op een rijtje gezet zodat jij, en je familie, er een kunnen maken om nooit te vergeten! 

 

Binnen activiteiten

Of je nu thuis woont of dicht genoeg in de buurt bent om op zondag 8 mei langs te komen er zijn veel  leuke Moederdagactiviteiten waar je aan mee kunt doen! Hier is een selectie van onze favorieten:

 

Knap de tuin op

Omdat Moederdag aan het begin van de lente valt, is het de perfecte tijd om je moeder een handje te helpen in de tuin! Je kunt zelfs de hele familie erbij betrekken, en elke keer als je moeder de bloemen in bloei ziet staan, zal ze herinnerd worden aan de dag die jullie samen hebben doorgebracht!

 

Ontbijt op bed

Soms kan het niet mis gaan met de klassiekers! Laat mama lekker uitslapen en maak haar wakker met een ontbijt op bed. Zorg ervoor dat al haar lievelingseten erin zit en ruim de keuken na afloop goed op! Dat zal ze vast waarderen

 

Buiten activiteiten

Ben je op zoek naar moederdagactiviteiten in de buitenlucht? Trek je meest comfortabele schoenen uit de kast en probeer een van deze ideeën uit!

 

Ga naar het strand

In Nederland  is het weer misschien een beetje wisselvallig, maar als de zon dit jaar schijnt op Moederdag, waarom ga je dan niet naar het strand? Pak de auto vroeg in met een picknick, gooi je handdoeken en de zonnebrand in de tas en breng de dag door met het maken van nieuwe herinneringen.   

 

Organiseer een speurtocht

Betrek het hele gezin bij een geplande leuke speurtocht. Schrijf een lijst met voorwerpen die je moet vinden en opdrachten die je moet vervullen en verdeel de familie in teams. Het eerste team dat alles op de lijst heeft voltooid, wint! Waarom geen op Moederdag geïnspireerde opdrachten toevoegen aan de uitdaging, zoals een foto maken met mama op haar favoriete plek?  Een super leuke activiteit om te doen met kleine kinderen.

Comparar 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »