Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Deluxe Homeart Ledkaarsen

Ben jij ook zo’n fan van kaarsen? Maar vind je het ook altijd zo’n gedoe om ze in de gaten te houden? Of vergeet je ze soms zelfs uit te doen wanneer je (onverwacht) de deur uit moet? Dan heeft koopeencadeautje.nl écht iets voor jou! Speciaal voor jou heeft Koop Een Cadeautje prachtige, niet van echt te onderscheiden Led kaarsen op batterij ingekocht bij Deluxe Homeart. De Ledkaarsen van Deluxe Homeart zijn afgewerkt met een laagje echte wax.

Soorten Led kaarsen op batterij

 Omdat je kaarsen voor veel verschillende momenten en situaties kunt gebruiken, kun je bij Koop Een Cadeautje kaarsen kopen in verschillende kleuren en afmetingen. Zo hebben wij dinerkaarsen om de tafel nóg mooier tot zijn recht te laten komen, stompkaarsen om de kamer gezelliger te maken en waxinelichtjes voor een subtiele verlichting. Natuurlijk moeten kaarsen, net als andere accessoires, bij je passen. Je zou kunnen zeggen, dat kaarsen deel uitmaken van je uitstraling. Ze geven je huis nét dat beetje extra. En wanneer je je theelichtjes bestelt, levert koopeencadeautje.nl ze zelfs inclusief batterijtjes.

 

Ledkaars met bewegende vlam

Wat een echte kaars zo boeiend maakt, is de bewegende vlam. Deze hypnotiseert en intrigeert. Vandaar dat de Deluxe Homeart Ledkaarsen zijn voorzien van een Real Flame. Dit is een bewegende vlam, maar dan zonder de warmte van een echte vlam. Eén van de bezwaren die de meeste mensen hebben tegen kaarsen op batterij is, dat de meeste exemplaren een statische vlam hebben. Dat betekent dat de vlam niet beweegt, waardoor al heel snel duidelijk is dat je te maken hebt met een “nepkaars”. Dit geldt dus niet voor een Ledkaars van Deluxe Homeart.

 

Kind- en diervriendelijk én brandveilig

Doordat de Led kaarsen niet echt branden, maar werken op batterijen, zijn ze heel geschikt om te gebruiken in een omgeving waarin kinderen en/of dieren zich bevinden. En dat zorgt ervoor dat jij er ook optimaal van kunt genieten, zonder de stress van het in de gaten moeten houden. Dat gezegd hebbende: Deze kaarsen op batterij zijn ook héél geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een seniorenwoning, verpleeghuis of verzorgingstehuis. Dus ook wanneer je slecht ter been bent, vergeetachtig of last hebt van tremoren/bevingen kun je optimaal genieten van de gezellige sfeer van kaarsen.

 

Meer of minder licht voor een bepaalde tijd

Wil je niet altijd evenveel licht van je kaarsen? Of wil je je kaarsen maar een paar uur aan laten, terwijl jij niet thuis bent? Dan kun je de afstandsbediening erbij bestellen. Hiermee bepaal je zelf de warmte van de kleur, de duur van gebruik en de felheid van de vlam. Ideaal wanneer je niet wilt laten weten dat je niet thuis bent of al een bepaald sfeertje wilt hebben wanneer je samen met je lief thuiskomt. Lekker romantisch toch?

 

Compleet cadeau

Heb je al iemand in gedachten die je graag zou willen verrassen met één of meerdere kaarsen van Deluxe Homeart? En wil je liever dat iemand anders je cadeau inpakt en voorziet van een handgeschreven kaartje erbij? Koopeencadeautje.nl heeft een inpakservice, die van iedere bestelling een prachtig cadeau maakt! Je kunt eenvoudig de keuze hiervoor aanvinken tijdens het plaatsen van je bestelling. En uiteraard kies jij zelf de geschikte kaart uit en de tekst die daarop geschreven moet worden.

 

Versturen (naar de andere kant van de wereld) of (in Twente) laten bezorgen?
Wanneer jij het adres hebt van degene bij wie je het cadeau wilt laten bezorgen, dan maken wij dit mogelijk. Natuurlijk is het laten bezorgen in Twente gratis of veel goedkoper dan wanneer je je cadeau wilt laten bezorgen in Australië. Maar er is veel mogelijk. Kijk voor meer informatie hierover hier: https://www.koopeencadeautje.nl/nl/service/shipping-returns/ of hier: https://www.koopeencadeautje.nl/nl/service/gratis-persoonlijk-bezorgd/

 

Meer vragen?
Heb je vragen, die niet in deze blog of ergens anders op Koop Een Cadeautje beantwoord worden? Neem dan contact met ons op, per mail: [email protected] of bel met: 0630210762. wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt, maar dan wel een antwoord waar je ook echt iets aan hebt!

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »