Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Souvenirs Ommen

Op bezoek of vakantie in Ommen?

Misschien denk je erover om de mooie en veelzijdige Vechtdal stad Ommen te gaan bekijken. Dan is het goed om alvast een aantal dingen over Ommen te weten. Voor wie er nog nooit geweest is: Het is een verrassend veelzijdige stad. Voor wie er al eens eerder is geweest: Je raakt er niet (op) uitgekeken! Zoek maar eens online wat er allemaal te doen is in Ommen. Of… Lees deze blog verder, want wij hebben alvast met heel veel plezier het nodige voorwerk voor je gedaan. Ook voor www.souvenirsommen.nl.

Naar welk bezienswaardigheid ga je het eerst?

Iedere zichzelf respecterende stad heeft wel één of twee musea. Ommen heeft er maar liefst zelfs vier! En nou niet bepaald de minste. Behalve dat je naar het Streekmuseum Ommen - kunt, kun je ook ervoor kiezen om te gaan naar één van deze museums: Het geregistreerde Nationaal Tinnen Figuren Museum -, (alleen op afspraak) naar het Vliegermuseum Space Art - en (eventueel in combinatie met een interessante stadswandeling) het Fietsmuseum Ommen -. Maar behalve naar een geijkt museum kun je ook nog naar één van de drie landgoederen of naar een kasteel gaan: Landgoed en huize het Lear met ruim 50 hectare bos, een ijskelder, hertenkamp, koetshuis en zelfs een pauwenhuis, kasteel Eerde, waarin een internationale school is gevestigd en waar je over wandelpaden langs oude bomen, houtwallen en karakteristieke boerderijen komt of landgoed Vilsteren voor een kijkje bij de stuw, de vistrappen, de oude molen in Vilsteren, de Sint Willibrorduskerk, de Theekoepel of om lekker rustig te wandelen door bossen, over de heide of langs de rivier de Vecht. Wil je meer informatie hierover? kijk dan eens op www.natuurlijkommen.nl 

Ommen – bij uitstek een toeristenplaats. Hoezo?

Ommen, dat al sinds het jaar 1248 stadsrechten heeft, is een gemoedelijk en historisch stadje waar het hele jaar door van alles te beleven valt. Er zijn veel campings, hotels, vakantiewoningen, bed and breakfasts en groepsaccomodaties te vinden in en om Ommen. Dus gelegenheid genoeg om van gewoon een leuk dagje uit een volledige vakantie te maken. En ook wanneer je alleen maar van winkelen houdt, kun je je hart hier perfect ophalen. Bovendien heeft de gemeente Ommen zelfs zes woonkernen en bevat deze ook nog eens maar liefst veertien buurtschappen! En heb je altijd al eens een molen in bedrijf willen zien? Dan kun je een bezoekje brengen aan de mooist gelegen (koren)molen in Ommen: de Besthmenermolen. Deze oude korenmolen, die gebouwd is in 1862, is in 1995 heel omvangrijk gerestaureerd en waarbij in 2010 ook het binnenwerk is gerestaureerd, is maalvaardig. De molenaars houden deze molen draaiend, nemen je mee terug in de tijd en vertellen je er graag meer over.

Souvenirs koop je natuurlijk bij Koopeencadeautje in Ommen

Om een leuk, blijvend aandenken aan een leuke dag of geweldige vakantie te scoren, is het kopen van een souvenir een leuke bezigheid. Maar ja, waar kun je daarvoor in Ommen terecht? Hoewel je bij de HEMA, Blokker en Kruidvat lekker kunt shoppen, je op de vele gezellige terrassen prima een pauze kunt nemen met een lekkere versnapering, je bij ijssalon Ekkelenkamp het lekkerste-ijsje-ever eet en je bij de Jumbo prima terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, is het shoppen voor een leuk souvenir toch wel iets anders. Daarvoor wil je het liefst naar een winkel, waarvan je zeker weet dat je daar kunt slagen voor iets leuks, unieks of iets typisch Ommens. Ga dan eens naar de (online)winkel van Koopeencadeautje of naar www.souvenirsommen.nl, want daar kun je prima slagen voor een leuk souvenir. Behalve voor een leuke kaart van Ommen, een Delftsblauwe molen, een tegeltje met een fiets erop, een serviesonderdeel met opvallende oranje tulpen, een opvallend product met een afbeelding van het “Meisje met de Parel” of een paar leuke oorbellen kun je er ook terecht voor een prachtige, zelf samen te stellen tulpenvaas. Kijk je ogen uit bij de vele artikelen van Heinens Delfts Blauw, leuke cadeaus van Me&Mats, lieflijke producten van Lief Leven, decoratieve cadeaus van By Romi Creative Studio, prachtige producten van Present Time of verzorgingsproducten van UC Natural.

Koopeencadeautje voor alle gelegenheden

Behalve voor souvenirs kun je bij Koopeencadeautje ook perfect terecht voor al die andere gelegenheden, waarbij een cadeautje gewenst of zelfs een must is. Nu is het niet zo, dat je alleen maar terecht kunt in Ommen om een cadeautje te kopen bij Koopeencadeautje. Ook thuis, vanuit je eigen luie stoel of vanuit je behaaglijk warme bed, kun je bij Koopeencadeautje terecht. Kijk hier maar eens: Koopeencadeautje.nl

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »