Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Teddybeer kraamcadeau set

Wat is een teddybeer?

Een teddybeer is een pluchen knuffelbeest dat een beer voorstelt, vernoemd naar Theodore Roosevelt. President Roosevelt werd door zijn vrienden liefkozend Teddy genoemd. In een cartoon over een berenjacht, waarbij president Roosevelt betrokken was, werd een beer afgebeeld die “gered” was door de Amerikaanse president. Deze beer werd door nagemaakt in pluche en werd in eerste instantie Teddy’s beer genoemd, wat later werd verbasterd naar teddybeer. Tegenwoordig is een teddybeer niet meer weg te denken uit het leven van jonge kinderen en babykamers.

Waaruit bestaat de Teddybeer kraamcadeau set?

Soms weet je niet wat je het beste kunt geven als kraamcadeau. En soms is een standaard knuffel gewoon niet genoeg voor die bijzondere, nieuwe wereldburger. En tja, wat moet je dan? Koopeencadeautje.nl heeft daarop het volgende antwoord: een Teddybeer kraamcadeau set. Deze bestaat uit een handgemaakte knuffelbeer met daarbij een écht zilveren baby armbandje waarop de naam van de baby gegraveerd wordt, een kaart en dat verpakt in een ronde luxe bewaardoos van 100% gerecycled papier, dat is geweven zodat een linnen structuur wordt gecreëerd. Deze complete set wordt vervolgens verpakt in een passende verzenddoos. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Moet ik kiezen uit een jongens of een meisjes beer?

Gelukkig heeft koopeencadeautje.nl meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor een gender neutrale, bruine beer met een ecru kleurige linnen strik om de hals, maar ook voor bijvoorbeeld een beige meisjes beer met een strik om de kop of gekleed in een hartjes outfit met 2 strikjes bij de oren of een beige jongens beer met een ecru kleurige strik om de nek of gekleed in een hartjes outfit met een stropdas om de nek. De bruine beer met de strik om de nek en de beige beren met een outfit zijn elk 30 cm hoog. De beige beren met de strik om de kop of om de nek zijn 25 cm hoog.

Wat moet ik weten over het zilveren armbandje?

Het zilveren baby armbandje is gemaakt van 925 Sterling zilver. Dat is de beste kwaliteit zilver. De lengte van het armbandje kan worden ingesteld op 9 of 11 cm, doordat er 2 bevestigingsoogjes zijn bevestigd op 2 cm afstand van elkaar. Het naamplaatje van dit armbandje kan worden voorzien van een naam van in totaal maximaal 12 tekens. Daarbij kun je kiezen uit 4 verschillende lettertypes, zodat je jouw kraamcadeau nog persoonlijker kunt maken.

Wat is handig om te weten over de verschillende lettertypes?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kun je kiezen uit 4 verschillende lettertypes. Deze lettertypes bestaan uit: Lucida Handwriting, Times New Roman, MV Boli en Arial. Zoals je kunt zien, heeft ieder lettertype zijn eigen unieke uitstraling. Deze kun je gebruiken om een naam nog beter tot zijn recht te laten komen. Bij een tweeling of drieling kun je er ook voor kiezen om elke baby armband met een ander, eigen lettertype te laten graveren.

Hoe ziet de ronde luxe bewaardoos eruit?

De ronde luxe bewaardoos is volledig gemaakt van 100% gerecycled papier. Aan de binnenkant van de bewaardoos zit een gladde papiersoort met een klassiek patroon en aan de buitenkant is het papier geweven, waardoor een linnen structuur wordt gecreëerd. Iedere beer wordt geleverd met een eigen bewaardoos, waarin ook een kaart zit.

Een eenling, tweeling, drieling, …

Wanneer het bedenken van een kraamcadeautje voor één baby al lastig kan zijn, wordt het vaak nog een beetje lastiger wanneer je een kraamcadeautje gaat kiezen voor een tweeling of drieling. Gelukkig heeft koopeencadeautje.nl óók hieraan gedacht. Zo kun je een tweelingen set van deze teddyberen bestellen voor een jongen/meisje, jongen/jongen en voor een meisje/meisje. Omdat iedere beer wordt geleverd met een eigen armbandje, kaart en bewaardoos kun je er eenvoudig meerdere tegelijk bestellen. Iedere doos wordt apart verzonden.

Koopeencadeautje.nl biedt altijd meer

Koopeencadeautje.nl biedt je niet alleen veel verschillende artikelen, maar ook verschillende uitvoeringen van verschillende artikelen. In deze blog stond het unieke kraamcadeau centraal met daarin een heuse teddybeer, een schattig baby armbandje, een kaart en een ronde luxe bewaardoos. Completer kan koopeencadeautje.nl het niet voor je maken! Ben je nieuwsgierig geworden naar alle andere artikelen? Neem rustig de tijd en ga maar lekker neuzen tussen alle mogelijkheden in deze webshop. Veel plezier en graag tot ziens!

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »