Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Tips voor een geslaagde Moederdag

Op Moederdag vieren we natuurlijk dat je moeder bent geworden. Toch hechten we allemaal net wat minder waarde aan Moederdag dan aan andere speciale dagen zoals je verjaardag en Pasen. Wij vinden dit zonde en willen hier dan ook maar wat graag verandering in brengen. Dat doen wij met de volgende tips waarmee jij Moederdag dit jaar onvergetelijk maakt!

 

Het Moederdag ontbijtje

Of je nu een zelfgemaakt ontbijtje op bed brengt, of en erg goed uitgekozen ontbijtje uit de winkel? Het is en blijft een kleine traditie. Ook dit jaar kan je ervoor zorgen dat jouw moeder een lekker ontbijtje heeft op deze prachtige dag! Maak je eigen ontbijt met de handige kookboeken van Koopeencadeautje.nl https://www.koopeencadeautje.nl/nl/koken-tafelen/kookboeken/  of laat een heerlijk ontbijtje bezorgen? Het is beide een leuk gebaar. En wil je er helemaal een feestje van maken? Serveer dan jouw ontbijtje op het prachtige Fumiko servies van Byon. Door de simpele maar elegante uitstraling van het servies straalt jou ontbijtje nog meer! Plate Fumiko - Koopeencadeautje.nl

 

Naast bloemen ook een mooie vaas

Een bosje bloemen geven aan je moeder is natuurlijk leuk, iedereen wordt wel blij van een prachtige bos bloemen. Maar naast bloemen is het toch ook om een leuke bijpassende vaas te geven! Voor een klein beetje extra geef je jouw moeder toch een super mooi Moederdag cadeau. Op Koopeencadeautje.nl hebben we natuurlijk een ruim assortiment aan vazen, maar dit zijn wel echt onze favorieten!

Een uniek design met veel persoonlijkheid, dat zijn de dieren vazen van het merk ByOn. Verkrijgbaar in een beer Vase Bear - Koopeencadeautje.nl, cheeta Vase Cheetah small - Koopeencadeautje.nl en leeuw Vase Lion - Koopeencadeautje.nl. Deze vazen zie je niet elke dag, en dat is wat ze nog leuker maakt. Een super uniek cadeau voor een uniek persoon! Vase Sphere - Koopeencadeautje.nl en Vase Sphere - Koopeencadeautje.nl

De Sphere vazen van ByOn zijn bij ons ook groot favoriet door de wat gekke vorm van de vaas. In daze vaas komt het prachtige boeket wel erg mooi naar voren!

 

Maak het persoonlijk

Alle moeders houden van een zelfgemaakt cadeautje. Een leuke tekening, schilderij, zelfgemaakt eten! Heb je voor een leuk knutselwerkje geen tijd? Dan is het natuurlijk ook heel leuk om een foto’s van jou en je moeder in een leuk fotolijstje te doen en die te geven. En leuk handschreven kaartje maakt dit cadeau helemaal af!

 

 

We hopen dat we je met deze tips genoeg inspiratie hebben kunnen geven voor een geslaagde Moederdag. Namens het team van Koopeencadeautje.nl wensen wij jullie alvast een fijne Moederdag!

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »