Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Wat te doen met Pasen?

 

De zon schijnt weer, de bloemen bloeien en de paaseitjes liggen alweer in de supermarkten. Wij worden er in ieder geval super blij van. De lente staat om de hoek, en dat betekend Pasen dus ook! Ondanks dat het dit jaar anders is dan normaal blijft het toch leuk om er samen met je gezin, familie of vrienden er iets leuks van te maken! En wat is er nou leuker dan een gezellig en lekker paasontbijt of paasbrunch? Natuurlijk moet je woonkamer ook gedecoreerd zijn voor een nog leukere beleving en sfeer. Daar worden wij in ieder geval erg blij van. Wij geven je graag wat tips over hoe je Pasen dit jaar leuk en sfeervol kunt vieren!

 

Het paasontbijt

Natuurlijk kunnen de croissantjes, gekookte eitjes en matses niet ontbreken bij het paas ontbijt. Maar is het niet leuk om er dit jaar iets speciaals bij te doen? Hoe leuk is het om zelf dingen te maken voor bij het ontbijt! Wat dacht je van de iconische haanbroodjes die je altijd op de basisschool kreeg bij het paasontbijt, die zijn erg makkelijk zelf te maken! Zelf gemaakte chocolade paaseitjes en eierkoeken voor de kinderen is ook onwijs leuk. In het boek de Bakbijbel van Rutger van den Broek staan veel super leuke en lekker recepten die gemakkelijk te maken zijn met Pasen. Neem is een kijkje zou ik zeggen! Rutger van den Broek - Bakbijbel - Koopeencadeautje.nl

Je kan dus helemaal je eigen draai geven aan het paasontbijt, ga lekker los en maak er een nooit te vergeten maaltijd van!

 

Paasdecoratie

De meeste mensen hebben wel een paas tak in huis, of een paar leuke bloemen om het huis wat op te fleuren. Maar het is toch heel leuk om je huis helemaal gezellig te maken voor Pasen? Wij hebben hier de oplossing voor!

Met kleurrijke kaarsen en vazen fleur je meteen heel je huis op! Wat dacht je van deze prachtige rode vaas Vase Sphere - Koopeencadeautje.nl elke bloem straalt met deze vaas. Door de mooie kleur fleurt hij ook meteen heel je huis op wie wil dat nou niet!

Op tafel moet je natuurlijk ook wat leuks hebben staan, en echte statement piece is daar natuurlijk de perfecte optie voor. Deze stonefire Stonefire Wit + gratis Bio ethanol bij Koopeencadeautje.nl - Koopeencadeautje.nl is hier perfect voor! Door de simpele maar elegante uitstraling en het leuke vuurtje maakt het heel je tafel in één keer gezellig. Een echte must have dus!

En natuurlijk kunnen we de borden niet vergeten, ben je nog opzoek naar de perfecte borden voor jou paas ontbijt? Dan is dit jouw roeping! De collin borden Cake Plates Collin, set of 4 - Koopeencadeautje.nl zijn simpel en elegant. Hiermee kun je dus je zelfgemaakte eten mooi laten stralen! Dat moet natuurlijk wel gebeuren na al dat harde werk!

 

Eieren zoeken

Heb je kinderen in je familie of gezin? Dan kan eieren zoeken zeker niet ontbreken met Pasen!

Als kinderen vonden wij de activiteiten met Pasen altijd het leukste. Hoe leuk is het om jou oude tradities door te zetten met jouw kinderen!

Verf eerst samen met je kinderen de eieren zo gaan ze het nog leuker vinden om de eitjes te zoeken, iedereen wij natuurlijk zijn of haar eigen eieren vinden!

Verstop de eieren daarna in je tuin of straat en laat de kinderen maar zoeken. Wij weten dat ze er onwijs van gaan genieten!

 

We hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen met hoe je je Pasen onvergetelijk kunt maken dit jaar! Alvast een fijne Pasen groetjes het Koopeencadeautje team

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »