Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente
Besoin d'inspiration?
0
0
Carte personnalisée gratuite
Emballage festif
Livré personnellement à Twente

Wat te doen op tweede kerstdag?

Heb jij nog geen plannen voor tweede kerstdag dit jaar? No worries! Wij hebben de leukste activiteiten voor jou op een rijtje gezet!

 

Wandelen

Je zal het misschien wel raar vinden, maar veel mensen maken op tweede kerstdag een heerlijke wandeling. Dit kan door het bos zijn, maar als je dichtbij het strand woont kan je ook daar een prachtige strandwandeling maken. Een wandeling maken met je vrienden of familie kan echt genieten zijn, vooral nadat je op eerste kerstdag binnen hebt genoten. Neem je hond mee en pak jezelf goed in, het kan nog wel eens koud zijn buiten.

 

Lekker eten

We houden allemaal van lekker eten tijdens de kerst en dus ook op tweede kerstdag.

Je kan natuurlijk thuis eten met familie of vrienden. Een leuke optie is om te gaan gourmetten! Dit brengt de gezelligheid naar boven omdat je tussen het bakken door erg veel tijd hebt om leuke conversaties te maken.

Uit eten gaan is ook een geweldige optie. Naar je favoriete restaurant met vrienden, of dat ene restaurant waar je altijd met je familie heen gaat. De sfeer in de restaurants is ook helemaal op en top en door de hoeveelheid kerstversiering blijf je helemaal in de kerst stemming. En wat is er nou leuker dan jezelf opmaken voordat je lekker uit eten gaat!

 

Spelletjes tijd

Een misschien wat ouderwetse traditie, maar spelletjes avond kan zeker niet ontbreken deze kerst. Je kan echt elk spel spelen dat je wilt. Van Cluedo naar Wie is het? Of doe je liever aan Rummikub? Het kan allemaal! Met vrienden of familie wordt het een erg gezellige dag. Maak er nog wat lekkere snacks bij en een lekker drankje. En je bent er helemaal klaar voor!

 

Film kijken

Als je liever van bankhangen houd na de drukke dag ervoor is dat natuurlijk ook geen probleem! Zet een leuke film op, pak je kussens en een deken en ga er lekker comfy bij zitten. Er zijn genoeg kerstfilms waar je uit kunt kiezen voor een dag zoals deze! En wat is een film nou zonder snacks? Je kan er zelf een variatie aan snacks van maken, maar een zak chips is ook altijd lekker!

 

We hopen dat je met deze tips jouw tweede kerstdag ook geweldig kan maken dit jaar!

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »