Kostenlose personalisierte Karte
Festlich verpackt
Persönlich geliefert in Twente
Sie brauchen Inspiration?
0
0
Kostenlose personalisierte Karte
Festlich verpackt
Persönlich geliefert in Twente

Original Home Tafelkleed Khadi Grijs - F

Original Home Original Home Tafelkleed Khadi Grijs - F
Produktbeschreibung
De handgeweven doeken zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handweefgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Deze stof is oorspronkelijk ontworpen voor een tafelkleed, maar kan zeker ook als plaid worden gebruikt. De stof is absol...
De handgeweven doeken zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handweefgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Deze stof is oorspronkelijk ontworpen voor een tafelkleed, maar kan zeker ook als plaid worden gebruikt. De stof is absoluut fantastisch. Dit kleed is verkrijgbaar in de maat 250 x 130 en in de maat tafelloper en is verkrijgbaar in 3 verschillende designs. Beschikbare kleuren: Naturel – zwart – middengrijs – groen – jute - indigo De doeken van originalhome zijn ethisch gemaakt en ingekocht en ondersteunen plattelandsvrouwen in het noordelijke en westelijke deel van Bangladesh. ===== The handwoven cloths are made from recycled, hand spun and hand dyed cotton yarn and are handwoven on a traditional handloom by rural women from the northern part of Bangladesh. This fabric was originally designed for a table cloth but could definitly be used as a throw as well. The fabric is absolutely fantastic. This cloth is available in size 250 x 130 and in table runner size and comes in 3 different designs. Available colours: Natural – black – mid grey – green – jute - indigo The cloths from originalhome are ethically made and sourced and support rural women in the northern & western part of Bangladesh.

ColorGrijs

Produktdaten

SKU
TF0035.63
EAN
8719632006718

Eerder bekeken

Original Home Original Home Tafelkleed Khadi Grijs - F
Original HomeOriginal Home Tafelkleed Khadi Grijs - F

Original Home Tafelkleed Khadi Gri...

Original Home Tafelklee...

Auf Lager
€97,75 Inkl. MwSt.
Vergleichen 0

Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

Vergleich starten

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »