Kostenlose personalisierte Karte
Festlich verpackt
Persönlich geliefert in Twente
Sie brauchen Inspiration?
0
0
Kostenlose personalisierte Karte
Festlich verpackt
Persönlich geliefert in Twente

Original Home Tafelkleed Recycled Groen

Original Home Original Home Tafelkleed Recycled Groen
Produktbeschreibung
De gerecyclede tafelkleden zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Dit tafelkleed is verkrijgbaar in de maat 300 x 165 in de kleuren Off White, Black, Grey, Green en Rust Red. De tafelkle...
De gerecyclede tafelkleden zijn gemaakt van gerecycled, met de hand gesponnen en met de hand geverfd katoengaren en worden met de hand geweven op een traditioneel handgetouw door plattelandsvrouwen uit het noorden van Bangladesh. Dit tafelkleed is verkrijgbaar in de maat 300 x 165 in de kleuren Off White, Black, Grey, Green en Rust Red. De tafelkleden die van originalhome zijn gerecycled, zijn ethisch gemaakt en afkomstig van en ondersteunen plattelandsvrouwen in het noordelijke en westelijke deel van Bangladesh. ===== The table cloths recycled are made from recycled, hand spun and hand dyed cotton yarn and are handwoven on a traditional handloom by rural women from the northern part of Bangladesh. This table cloth is available in size 300 x 165 in the colors Off White, Black, Grey, Green and Rust Red. The table cloths recycled from originalhome are ethically made and sourced and support rural women in the northern & western part of Bangladesh.

ColorGroen

Produktdaten

SKU
TF0031.40
EAN
8719632006794

Eerder bekeken

Original Home Original Home Tafelkleed Recycled Groen
Original HomeOriginal Home Tafelkleed Recycled Groen

Original Home Tafelkleed Recycled ...

Original Home Tafelklee...

Auf Lager
€71,49 Inkl. MwSt.
Vergleichen 0

Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

Vergleich starten

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »