Kostenlose personalisierte Karte
Festlich verpackt
Persönlich geliefert in Twente
Sie brauchen Inspiration?
0
0
Kostenlose personalisierte Karte
Festlich verpackt
Persönlich geliefert in Twente

Je eerste Valentijnsdag samen

Wanneer je in een nieuwe relatie zit, zijn de eerste dagen van alles uiteraard spannend en belangrijk. Zoals je eerste kus, je eerste verjaardag en natuurlijk de eerste Valentijnsdag! Deze ‘eerste’ gebeurtenissen zijn grote mijlpalen die jij en je partner voor altijd zullen onthouden en koesteren!

Maar wat ga je nou doen op je eerste Valentijnsdag samen? Wij hebben een paar tips!

 

Handgemaakte cadeaus

Handgemaakte cadeaus geven nog net een iets persoonlijkere touch.

 

Handgeschreven brief

Er zijn veel verschillende dingen die je zelf kunt maken, zoals een handgeschreven brief. Hierin kun je vertellen hoeveel je van de ander houd en wat je zo leuk vind aan de ander. Laat je gevoel spreken in de brief, dan komt er vanzelf iets onwijs moois uit!

 

Zelfgemaakte knuffel

Ben je handig met naaien? Dan is een knuffel maken voor je partner een hele leuke optie. Je hoeft geen standaard teddy beer te maken. Maak iets waar je partner blij van word, zoals het favoriete dier, favoriete game karakter of een ding wat je partner heel leuk vind. De mooiste creaties ontstaan op deze manier!

 

Zelfgemaakte chocolade

Chocolade is een groot ding als het aankomt op Valentijnsdag. Je kunt natuurlijk wat chocolade halen uit de winkel, maar hoe leuk is het om de chocolade zelf te maken! Maak de chocolade in de smaken die je partner het lekkerste vind. Voeg verschillende ingrediënten toe zoals frambozen, pretzels en nootjes. Verras je partner met de chocolade in al zijn/haar favoriete smaken!

 

Romantische uitjes

Op Valentijnsdag wil je naast cadeautjes geven natuurlijk ook samen tijd doorbrengen. Wij geven je een paar ideeën wat je samen kunt gaan doen.

 

Verrassingsuitje

Heb je altijd al iets samen willen doen waar je nog niet aan toe bent gekomen? Dit is je kans! Verras je partner met een leuk uitje dat je altijd al is samen had willen doen, dit kan van alles zijn!

 

Wandeling

Een wandeling maken is natuurlijk een erg romantisch idee. Als je in de stad woont is het natuurlijk geweldig om in de avond met z’n tweeën door de stille stad te lopen. Een andere leuke plek is het strand en met zonsondergang is dit natuurlijk prachtig!

 

We hopen dat we met deze tips jou en je partner kunnen garanderen van een geweldig eerste Valentijnsdag.

Vergleichen 0

Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

Vergleich starten

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »