Free personalized card
Festively wrapped
Personally delivered in Twente
Need inspiration?
0
0
Free personalized card
Festively wrapped
Personally delivered in Twente

Cadeautjes voor de camping - Vakantie vieren in stijl

Vakantie vieren in Ommen?

Ben je op zoek naar een leuke vakantie bestemming in eigen land? Denk dan eens aan de regio Ommen! In en rond Ommen zijn maar liefst 33 vakantieparken. En daar zit van alles tussen: Parken voor familievakanties, parken waar paarden en honden welkom zijn, vakantieparken met wellnessvilla’s, een sprookjescamping, natuurparken, maar ook een villapark voor een rustige vakantie. Kortom: voor elk wat wils. En ben je meer het type, dat graag in een hotel voor zich laat zorgen? Ook dat is mogelijk in de regio Ommen. In Ommen zelf zijn er maar liefst 5 en daar omheen nog veel meer. Maar ja, wat wil je ook: In Ommen is altijd iets leuks te doen.

Hoe vier jij jouw favoriete vakantie?

Ben jij een campingtype? Of toch meer glamping? Houd je meer van een blokhut? Of wil je zoveel mogelijk luxe en wellness? Het kan allemaal in en rond Ommen. Maar misschien wil je wel op vakantie, maar weet je nog niet helemaal wat je allemaal meeneemt daarvoor. Of misschien ben jij net de trotse eigenaar van je eigen vakantiebungalow geworden en wil je deze leuk inrichten. Maak voor jezelf eens een lijstje van spullen die je absoluut nodig hebt voor jouw favoriete vakantie. En denk dan ook na over wie er met je meegaat/meegaan. Want: Ga je alleen, met je partner, met je eigen gezin of met buren of vrienden?

Kampeerspullen cadeau geven?

Misschien ken jij iemand, die binnenkort jarig is of een jubileum viert. En misschien zoek je nog een leuk cadeau. Is de gelukkige een fan van kamperen of van stedentrips? Dan is er keuze genoeg voor cadeautjes. En binnen elke prijsklasse. Denk bijvoorbeeld eens aan een lekker leesboek, waaraan je normaal gesproken niet snel toekomt. Van een mooie toilettas tot een handige koffer, van een opvouwbare vuurkorf tot een (Tafel) BBQ, van een bordspel zoals Monopoly tot een kaartspel zoals Card Game en van een mok (Mug of Cup) tot een Plate of Soep Kom. Maar ook spullen als een Binnenschommel of een Houten Glijbaan voor buiten voor de kids of een tipi (WigiWama Teepee), die je ook thuis of binnen kunt gebruiken.

Campingspullen voor kinderen

Voor kinderen is het heel belangrijk dat ze zich kunnen vermaken op een camping. Gelukkig hebben veel campings tegenwoordig een animatieteam, dat de kinderen op allerlei manieren vermaakt en bezighoudt. Maar wanneer het slecht weer is en je buiten het hoogseizoen om vakantie viert, is het belangrijk dat je zelf spullen meeneemt of ter beschikking hebt waarmee jouw kind(eren) zich kan/kunnen bezighouden en vermaken. Dat kan iets simpels zijn als een kleur of doe-boek met kleurpotloden of stiften, maar ook een bordspel of een kaartspel en voor de allerkleinsten een ballenbadje of stapelblokken van zacht materiaal met natuurlijk één of meerdere Toy Bags waarin je de spullen kunt opruimen, terwijl het er ook nog mooi uitziet.

Hoe kleed jij jouw tent of vakantiebungalow gezellig aan?

Een vakantiehuisje is jouw home-away-from-home. En ook daar is het belangrijk dat je het een gezellige sfeer geeft. Voorzie dat bankje van een leuke Blanket, zet een gezellige Flower Pot met een plantje op tafel en zet er dan meteen ook een leuke Figuurkaars of Candle Holder met kaarsen op voor wat extra sfeer. Of een Flip Chair, waarmee je een stoel in een handomdraai omtovert tot een extra logeerplek. Buiten creëer je een gezellig zitje met een Stonefire op tafel of een vuurschaal in het midden. Natuurlijk mag een BBQ ook niet ontbreken op vakantie. Gezellig samen vlees en/of groente grillen, een heerlijke zelfgemaakte of kant-en-klare salade erbij, wat stokbrood, een paar sausjes, lekker wijntje, pilsje of water met fruit erin en klaar! Of, wanneer je met een tent op pad gaat, een WigiWama Mat om lekker op te liggen, zodat je kunt bijkomen van een drukke (mid)dagje weg. En om jouw vakantiestek gemakkelijk terug te vinden kun je natuurlijk zo’n leuk Neon Sign ophangen. Succes gegarandeerd!

Aan welke andere vakantie cadeautjes kun je nog meer denken?

Eerder noemde ik al de toilettas. Maar wat is een toilettas zonder handige inhoud? Want iets als Douchegel of een Zeephart is leuk om cadeau te geven of te krijgen, maar ook een lekkere eau de toilette, speciaal voor op vakantie. Of speciale sieraden, waardoor je er leuk uitziet maar het geen ramp is wanneer je die per ongeluk kwijtraakt. Maar misschien heeft iemand al een koffer, een toilettas en al die spulletjes die je in een toilettas meeneemt. Wat kun je dán nog geven? Misschien is een organizer voor de koffer een ideetje? Of misschien een weekendtas, een sieradendoosje of juist iets als een lounger of een bean bag? Eigenlijk kun je alle kanten op. En hoef je maar 2 dingen in de gaten te houden: Wat vindt de ontvanger van het cadeau(tje) leuk en wat past binnen jouw budget.

Waar kan ik al dat leuks kopen (in Ommen)?

Wil je tijdens jouw stedentrip of vakantie in de regio Ommen een dag gezellig winkelen? En tussendoor lekker een terrasje pakken? Kom dan naar Ommen. En wanneer je daar toch bent, kom dan (vanaf ongeveer juni 2023) gezellig binnen bij Koopeencadeautje! Dan kun je nog iets extra’s voor je verblijf kopen, een leuke kaart om te versturen vanaf je vakantie adres of een souvenir zodat je die leuke dag nooit meer vergeet. Wil je liever op voorhand al iets leuks aanschaffen of woon je niet in de buurt? Geen ramp! Dan kijk je toch lekker online op Koopeencadeautje? Hoe dan ook: Veel plezier met de voorpret en hopelijk tot ziens bij Koopeencadeautje!

Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »