Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Inspiratie nodig?
0
0
Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente

Woonaccessoires bij jouw online cadeauwinkel!

Woonaccessoires bij jouw online cadeauwinkel!

Door de coronacrisis hebben we veel meer tijd thuis doorgebracht en daarom is het belangrijk dat jouw huis een fijne, mooie plek is. Maak het gezellig met de mooiste woonaccessoires en fleur je interieur wat op! Of je nou van een industriële, moderne of landelijke look houdt; bij ons vind je de mooiste woonaccessoires voor elke stijl. We komen steeds dichter bij het einde van 2021 en dit betekent dat de koude- en donkere dagen er ook aan komen. Verwen jezelf, je zus of je vriendin en maak het huis warm en gezellig met de mooiste sfeerlampen, ornamenten en vazen.

Het merk Light & Living
Al onze woonaccessoires zijn van het merk Light & Living. We vertellen je graag iets meer over het merk! Light & Living is een Nederlands merk met een heel breed assortiment mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met een uniek design. Light & Living blijft je verrassen met de nieuwste trends in verlichting, meubilair en woondecoratie. Het merk is een inspiratiebron voor iedereen en er zit altijd wel een item bij die perfect in jouw interieur past, omdat alle woonartikelen een tijdloos ontwerp hebben! Light & Living inspireert inmiddels professionele wederverkopers in méér dan 70 landen. Laat jezelf verrassen of verras iemand anders door de inspirerende wereld van Light & Living.

Geen cadeau moment nodig
In onze ogen is er geen speciale gelegenheid nodig om iemand te verrassen met een cadeau. Het mooie aan het geven van een cadeau is dat het onverwachts komt en de ontvanger echt verrast wordt met een geschenk dat niet bedoeld is voor een verjaardag of jubileum. Ga je volgende week op bezoek bij een oud-collega? Of langs een vriendin? Neem een cadeautje mee en laat zien dat je om je dierbaren geeft. Het hoeft geen groot en/of duur cadeau te zijn! Wij helpen je graag een handje en hebben daarom de mooiste kleine cadeautjes voor een mooie prijs speciaal voor jou geselecteerd, waarmee je iemand zeker zult verrassen. Wij nemen de zorg uit handen en pakken je cadeautje kosteloos prachtig in!

Klein maar fijn!

Housewarming gifts
Het ontvangen van kleine cadeautjes is altijd leuk en fijn om te krijgen, maar voor sommige momenten is het net even iets specialer om groots uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een housewarming! Is je broer gaan samenwonen met zijn vriendin? Dan is het fantastisch om een cadeau te geven dat ze in hun nieuwe woning kunnen zetten, zo wordt er elke keer bij het zien van het cadeau aan je gedacht en heeft jouw cadeau een mooi plekje in het interieur! Ga bijvoorbeeld voor een echte eyecatcher zoals een fantastische hanglamp voor boven de eettafel of een stoere houten wandlamp voor in de hal. Wij begrijpen dat het maken van keuzes voor iemand anders interieur lastig is, omdat iedereen een andere smaak heeft. Probeer eens voorzichtig te vragen van welke stijl ze houden! Gelukkig zijn alle home & living artikelen van Light & Living tijdloos en trendy en is het niet lastig om te combineren met andere meubels. Naast het geven van een lamp is het ook leuk om een schaal cadeau te geven. Een schaal wordt vaker gebruikt dan je denkt bijvoorbeeld met een verjaardag voor de hapjes of als de buren op viste komen. Play it safe! En ga voor een spiegel met een simpel design, een prachtig item voor in de hal met een mooie plant ernaast. Neem snel een kijkje tussen al onze woonartikelen, laat je inspireren, verras iemand of stiekem jezelf!

Heb je een vraag of kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? We helpen je graag!

Bel of Whatsapp op telefoonnumer: 
+31630210762

Toch liever mailen? Gebruik onderstaand e-mailadres:
[email protected]

 

 

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »