Free personalized card
Festively wrapped
Personally delivered in Twente
Need inspiration?
0
0
Free personalized card
Festively wrapped
Personally delivered in Twente

Last minute Moederdag cadeaus

Zoals de meeste kinderen hebben we netjes 8 mei omcirkeld staan in onze agenda. Of je nu vijftig bent of 13, je moeder zal altijd één van de belangrijkste vrouwen in je leven zijn. Je hebt onwijs veel van haar geleerd en je krijgt nog elke dag weer nieuwe dingen te weten door haar. Daar mag je haar op Moederdag uitgebreid voor bedank! Heb je al een leuk cadeau geregeld dan heb je natuurlijk geen stress. Maar ben jij iemand die altijd wat aan de late kant is, en heb je nog geen idee wat je wilt halen? Wees niet bang, de leukste last minute cadeautjes kun je bij ons halen!

 

Cadeaupakket

Vind je het lastig om zelf een leuk pakketje samen te stellen voor je moeder? Wat is er dan leuker en handiger dan al een voor gepakt cadeaupakket! Dit pakket is rechtstreeks uit de voorraad leverbaar, perfect dus voor wat last-minute shopping! Het pakket is gevuld met meerdere leuke cadeaus zoals o.a. kaarshouders met kaarsen, lucifers om de kaarsen mee aan te steken en een leuk persoonlijk cadeau waar jij je eigen boodschap op kan schrijven! Je kan niet mis gaan met zo’n leuk pakket!

 

Chocolade

Chocolade is perfect voor elke gelegenheid zo ook voor Moederdag! Wij hebben een groot assortiment aan chocolade repen, van groot naar klein en in veel verschillende smaken. Dit zijn onze favorieten.

Sharing Is Caring - Koopeencadeautje.nl is een doos met verschillende smaken chocolade. Van melk tot puur met allemaal verschillende vullingen. Wij zijn gek op chocolade met nootjes er in.

De chocoladebars van Simply Chocolate zijn ook overheerlijk. Er zijn super veel opties, dus ook de perfecte voor jouw moeder! Fit fiona bar - Koopeencadeautje.nl in de Fit Fiona bar zit een heerlijke bessen vulling. Dark marci bar - Koopeencadeautje.nl de Dark Marci bar is gevuld met overheerlijke marsepein. En in de https://www.koopeencadeautje.nl/nl/grainy-sue-bar.html Grainy Sue bar zit een lekkere huisgemaakte muesli.

Neem snel een kijkje op onze website voor nog veel meer lekkere chocolade opties!

 

Lekkere geuren

Met een mooie geurkaars zit je altijd goed, dit geld ook voor parfum. Geef je moeder dit jaar een heerlijk ruikend cadeau!

De geurkaars Burgundy https://www.koopeencadeautje.nl/nl/luxury-scented-candle-burgundy-stars.html komt in een design-verpakking van jou keuze! Personaliseer de heerlijk ruikende kaars nu helemaal in de stijl van jouw moeder!

Elke vouw houd wel van een lekkere parfum, dus hoe leuk is een parfum als cadeau voor Moederdag wel niet? https://www.koopeencadeautje.nl/nl/gucci-bloom-geurset.html Houd je moeder van een bloemige geur? Dan is deze parfum perfect voor haar! De kleine versie van de parfum is superhandig om mee te nemen in je tas.

Of is je moeder meer een rozenparfum vrouw? Dan is deze parfum van Dior perfect! https://www.koopeencadeautje.nl/nl/dior-eau-de-parfum-miss-dior-absolutely-blooming.html

Deze parfum is een glamoureuze, frisse en zelfverzekerde geur!

 

 

Wij hopen dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven voor jouw last-minute Moederdag cadeautje! Alvast een fijne Moederdag namens het team van Koopeencadeautje.nl

Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »