Free personalized card
Festively wrapped
Personally delivered in Twente
Need inspiration?
0
0
Free personalized card
Festively wrapped
Personally delivered in Twente

Maak pakjesavond dit jaar onvergetelijk!

Jaja het is weer zo ver, sinterklaas is terug! Tijd voor pepernoten, cadeautjes en vooral veel gezelligheid. Hoe maak je Sinterklaas ook dit jaar weer speciaal? Wij zetten de leukste sinterklaas activiteiten voor je op een rijtje.

 

Speurtocht naar cadeautjes

Als je nog jonge kinderen hebt, of zin hebt om met vrienden lekker actief bezig te zijn, is een speurtocht een geweldige activiteit voor jou! Verstop de hints op verschillende plekken in je huis of tuin om deze vervolgens op te zoeken om zo steeds dichter bij de cadeautjes te komen. Je kan de hints zo moeilijk maken als je zelf wilt. Voor kinderen voelt het dan net alsof sinterklaas samen met hen een spelletje aan het spelen is, waardoor ze, mede ook omdat ze naar hun eigen cadeautjes aan het zoeken zijn, nog enthousiaster worden! Je kunt er ook verschillende opdrachten tussen stoppen en als je pakjesavond viert met enkel volwassenen dan kun je er zelfs drankspelletjes bij spelen om er zo mogelijk een nog gezelligere avond van te maken. Ben je bij de cadeautjes uitgekomen? Dan is het tijd om alles uit te pakken!

 

Dobbelspel

Deze kennen we allemaal, HET dobbelspel! De traditie van veel gezinnen en vriendengroepen. Om even ons geheugen op te frissen ga ik het kort een keer uitleggen.

Het dobbelspel wordt in twee rondes gespeeld. In de eerste ronde speel je door tot alle cadeautjes zijn verdeeld en uitgepakt. Of je na de eerste ronde nu juist heel veel cadeaus hebt of juist geen enkel cadeau, met één gooi van de dobbelsteen kan alles veranderen tijdens de tweede ronde. In de tweede ronde zet je een wekker klaar op een afgesproken tijd. Nadat de wekker is afgegaan is het spel afgelopen en weet je pas welke cadeautjes echt van jou zijn. Dobbelen voor je cadeautjes is een leuk tijdverdrijf waardoor pakjesavond ineens zeer spannend wordt en waardoor je misschien met erg verrassende cadeaus naar huis gaat.

 

 

Surprises

Misschien heb je het al eens verplicht moeten doen met school of je sportclub, maar ook surprises zijn weer helemaal in. Lekker met je handen aan het werk om voor je lootje een prachtige surprise te maken, veel mensen houden er van. Al maak je een voetbal veld van een kartonnen doos voor die ene voetbal liefhebber, of ga je helemaal met papier-maché een lippenstift maken voor de make-up liefhebber. Het kan allemaal! Surprises zijn leuk om te maken en uit te pakken. Ook het raden van welke surprise voor wie is, is een leuk onderdeel van een pakjesavond met surprises. Het haalt ook weer helemaal het kind in je naar boven, maar uh niet je moeder vragen om de surprise voor je te maken he!

 

 

Hopelijk kun je met deze ideeën jullie pakjesavond onvergetelijk maken dit jaar!

 

Fijne pakjesavond,

Koopeencadeautje

 

 

 

 

 

Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »