Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Inspiratie nodig?
0
0
Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente

Eerste Moederdag

Hebben jullie net een kleintje? Dan is zondag 8 mei je partner haar eerste Moederdag! Maak er dan écht iets bijzonders van, dat heeft ze verdiend!

De eerste Moederdag is misschien wel de meest bijzondere van allemaal. Zet jij haar dit jaar in het zonnetje? Wij helpen je graag met het kiezen van het perfecte cadeau voor de kersverse moeder!

 

Knutselwerkje van jullie baby

Aangezien dit jaar haar eerste Moederdag wordt, kunnen we ervan uitgaan dat jullie kindje nog niet heel oud is! Hoe maak je dan een knutselwerkje vraag je je misschien af? Heel simpel! Een superleuk en smeer loos idee is om  jullie kindje te laten verven! Pak een vel papier, doe er wat toefjes verf op en een stukje plasticfolie. Door het plastic wordt je kindje niet vies maar kan hij toch verven! Door de toefjes met de handjes of voetjes uit te duwen wordt er een echt meesterwerk gemaakt! Dat gaat mama vast geweldig vinden.

 

Foto van jullie gezin

Misschien hebben jullie al wel een fotoshoot gedaan met jullie baby. Hoe leuk is het dan om een van de foto’s in te laten lijsten! Foto’s fleuren je huis direct op, al helemaal met de foto van jullie eerste fotoshoot!

 

Ontbijtje op bed

Een ontbijtje op bed kan natuurlijk niet ontbreken! Lekker vroeg opstaan om jou lieve vriendin te verassen met een heerlijk ontbijtje, dat gat ze zeker waarderen. Kan je nou niet goed koken of heb je geen idee wat je nou precies wilt klaarmaken? Wees niet bang bij koop een cadeautje hebben we de oplossing! Wij hebben een grote voorraad aan verschillende kookboeken!

Wat dacht je van de Bakbijbel? Rutger van den Broek - Bakbijbel - Koopeencadeautje.nl. Hierin staan onwijs veel bak recepten waarmee jij jouw geliefde kan verassen!

In de broodbijbel staan heerlijke recepten voor allemaal verschillende broden, van zoete broodjes zoals cinnamonbuns tot echte broden zoals pompoenpit broodjes. Hiljo Hillebrand - Broodbijbel - Koopeencadeautje.nl. Het kost wat tijd maar hoe leuk is het om jou geliefde te verassen met haar favoriete brood, dat helemaal zelfgemaakt is!

 

Cadeau ideetjes

Een klein cadeautje van jou kan natuurlijk ook niet missen! Voor het perfecte cadeau ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres!

Een heerlijk bad/douchesetje kan natuurlijk nooit fout zijn! Als nieuwe moeder verdiend zij zeker haar rust en verwen momentjes. Koopeencadeautje.nl | UC Natural | Aardbeien Met Room Douchegel - Koopeencadeautje.nl en Koopeencadeautje.nl | UC Natural Aardbeien Met Room Zeep - Koopeencadeautje.nl passen perfect bij elkaar en ruiken ook nog eens heerlijk!

Of is jouw vriendin meer van het interieur? Dan kan je nooit mis gaan met kaarsen. Groot, klein, lang, gedraaid het kan allemaal. Led Kaars Licht Paars 7.5 x 10.0 cm - Koopeencadeautje.nl of Rustik Lys Swirl Dinerkaarsen Zand - Koopeencadeautje.nl passen perfect bij elk interieur.

Memory Shelf / Vaasje met Droogbloemen / Kaart - Koopeencadeautje.nl is een onwijs leuk persoonlijk cadeau! Jullie hebben vast wel een geboorte kaartje va jullie kleintje bewaard. En wat is er nou leuker om dat kaartje een leuk plekje te geven?  In de memory shelf staat jullie kaartje perfect!

 

We hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen met hoe je deze eerste Moederdag voor je partner perfect maakt. Alvast een fijne Moederdag namens het Koopeencadeautje.nl team

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »