Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente
Inspiratie nodig?
0
0
Gratis persoonlijk kaartje
Feestelijk ingepakt
Persoonlijk bezorgd in Twente

Wat geef ik mijn man of vriend voor Kerst? Lees hier alle tips voor de juiste cadeaus!

Kerstcadeaus voor hem
Voor je het weet is het alweer december… Dat betekent dat de feestdagen ook steeds dichterbij komen! De feestdagen draaien om gezellig samenzijn met je dierbaren: gezin, familie en vrienden waar je van houdt en natuurlijk het geven van de leukste cadeaus. Maar op één of andere manier is het altijd een uitdaging om een origineel kerstcadeau voor mannen uit te zoeken. Of het nu voor je echtgenoot, vader, broer, vriend of zoon is; vaak hebben ze alles al en als je vraagt wat ze voor kerstmis wensen halen ze onschuldig de schouders op. Daarom hebben wij speciaal voor jou een selectie gemaakt voor elk budget met de allerleukste kerstcadeaus voor mannen. Veel shopplezier!

Luxe cadeaus
Naast verjaardagen is kerst toch wel één van de grootste feestdagen in het jaar en daarom is dit jouw kans om groots uit te pakken met een luxe cadeau. Geef een mooi Tommy Hilfiger horloge met een stoer leren bandje cadeau en maak het kerstcadeau helemaal compleet met een frisse douchegel van Joop of een douchegel van Davidoff! Ben je opzoek naar een romantische mannen douchegel? Kies dan de Versace Eros Flame. Dat is een geur die je recht in je hart raakt. Versace Eros Flame is voor de sterke, gepassioneerde en zelfverzekerde man. Douchegel als kerstcadeau geven is heerlijk, maar 1 losse douchegel is een beetje kaal en saai. Koop daarom de kant-en-klaar Scottish Fine Soap Company cadeau set. Deze luxe cadeau set is het perfecte kerstcadeau voor mannen en er zitten verschillende heerlijke verzorgingsproducten in.

Voor de BBQ-masters
Een kookboek! We horen jullie al denken: ‘wat een saai cadeau’, maar dat is het totaal niet. Kookboeken lijken misschien niet meer van deze tijd maar je ziet ze steeds vaker terugkomen. De meeste mannen houden van BBQ’en en lekker eten, dus het geven van de ‘BBQ-bijbel is nog niet zo’n gek idee! In BBQ-bijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. Maak je cadeau compleet door een handige tool cadeau te geven naast het kookboek. Voeg er een hamburgermaker aan toe! Zo kun jij je eigen hamburger maken, hoe vet! Geen hamburger kan tippen aan jouw eigen gemaakte. Breng je hamburger op smaak met peper in een gloednieuwe pepermolen van het merk Gusta. Bij het bereiden van eten wordt er vaak gesmeerd dus zorg ervoor dat je je kleding schoon houdt door het dragen van een stoer schort. Sexy & super handig ;)

Tommy Hilfiger horloges
Zoals eerder benoemd is het geven van een Tommy Hilfiger horloge een mega gaaf cadeau. Bekijk hieronder onze bestsellers die zeker indruk gaan maken op jouw vriend, echtgenoot, broertje, opa of zoon!

 

Feestelijk verpakt
Bij Koopeencadeautje nemen wij de zorgen uit jouw handen door je bestelling gratis feestelijk in te pakken. Met de feestdagen zorgen we natuurlijk dat jouw cadeau extra luxe wordt ingepakt.

Of het nou kerst is of niet, bij Koopeencadeautje wordt elke bestelling buiten alle feestdagen om feestelijk verpakt!

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

[email protected]

+31630210762

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »